Stiu ca pare cam complicat numele, dar este aproximativ genul jocului. Este un FPS pe o platforma de MOBA cu elemente de CCG. Ca si Smite, doar ca are CCG, cu grafica lui Overwatch, viteza de joc a Team Fortress-ului..

 
Paladins este de fapt noua creatie a Hi-Rez studio, doar ca probabil combina prea multe genuri in unul singur.

Deci, sa va prezint.. Este ca Overwatch/Smite/TF2 pentru ca ai un caracter in First-Person, si sincer grafica seamana mult cu cea Overwatch. Este MOBA pentru ca te bati intr-o arena de dimensiuni fixe, cu „lane”-uri pe care se afla obiective, si progresia este pe baza de levele. Este CCG pentru ca abilitatiile tale le primesti sub forma unor carti de joc care face un lucru specific, si RNG-ul determina ce carti primesti. Din filmari, primesti trei carti din care trebuie sa alegi una.

Ca sa va explic mai bine, Este o combinatie intre Overwatch, Smite, TF2, Hearthstone (nu am zis Magic: The Gathering deoarece cartiile sunt destul de simple), si Heroes of the Storm. Overwatch e grafica, Smite e 3rd person Moba, TF2 e viteza jocului, este un joc rapid/alert, Hearthstone.. pai na, cartiile si faptul ca trebuie sa le dai unlock si Heroes of the Storm este metoda prin care dai unlock si anume sa joci mai multe jocuri cu acelasi caracter pana le ai pe toate.

Sincer, puteam sa aleg mult mai multe jocuri sa fac acea explicatie, dar acelea mi-au venit in minte initial. Este deocamdata in Beta, si puteti sa va cumparati accesul cu $19.99.

http://www.youtube.com/watch?v=1NFyqL7sipo 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.