Konami anunta un nou joc pentru mobile, bazat pe licenta Pro Evolution Soccer. Sezonul de jocuri de tip manager va incepe cat de curand!

PES Manager este o experienta interactiva de football management pentru Android si iOS, in care trebuie sa iti construiesti o echipa de fotbalisti (fiecare avand statistici si atribute diferite) si sa domini peluzele. Nu prea am nimic de spus in privinta asta, dar este o initiativa draguta pentru a populariza licenta PES.

PES Manager va permite jucatorului sa aleaga dintr-un roster de peste 1500 de nume licentiate de jucatori, va contine promotii pre-launch pe retelele de socializare Twitter si Facebook, inclusiv bonus-uri pentru userii hardcore.

Pentru mai multe detalii, puteti sa accesati pagina oficiala a jocului sau daca sunteti deja pregatiti, puteti sa va inscrieti in campionatul PES Manager Pre-Launch Shootout Challenge AICI. Campania de promovare a jocului a inceput in forta, asa ca nu ar strica sa va incercati abilitatile de management ale unei echipe profesioniste de fotbal.

p.s Nu uitati sa aduceti galeria cu ultrasi, fumigene si evident, semintele de floarea-soarelui.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.