molyneux_01Responsabil pentru câteva titluri babane la vremea lor precum Dungeon Keeper, Populous, Black and White sau Fable, pionierul considerat un vizionar nebun, Peter Molyneux și-a anunțat astăzi rezilierea contractului cu Microsoft Game Studios, părăsind Lionhead Studios. După spusele sale, plănuiește să-și întindă viziunea spre alte plaiuri.

Multă lume nu prea îl suferă pe om datorită faimoaselor sale prezentări pline de idei trăznite și fabulații (vedeți ce-am făcut?). Ce-i drept, licența Fable a fost destul de sub standard pentru un developer de calibrul său, dar asta nu înseamnă să-l condamnăm pe săracul om.

În orice caz, domnul Molyneux a anunțat via Twitter că își va concentra resursele într-un nou studio împreuna cu un coleg pe nume Tim Rance, fost Lionhead Studios și el.

Studio-ul va fi numit 22 Cans…..dubios nume, dar na…Molyneux. Noroc să-i fie și sper să-și bage mințile în cap și să scoată odată Dungeon Keeper 3-ul ăla anulat. Sper să nu înceapă să dezvolte jocuri pe Facebook/Android/iOS ca alții, dar nu-l văd în stare așa că e totul în regulă.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.