3rd person shooter-ul bazat pe popularul univers Plants vs Zombies numit Garden Warfare primeste o data de lansare oficiala conform studio-ului EA PopCap.

Garden Warfare va fi lansat pe data de 20 Februarie in Europa pentru Xbox One si Xbox 360, insa varianta de PC va fi lansata ceva mai tarziu.

PvZ: Garden Warfare are un iz de Team Fortress 2 unde jucatorul poate sa aleaga intre patru clase reprezentate de o planta anume, fiecare clasa avand un rol distinct pe gradinile de lupta. Garden Warfare are 3 moduri de joc ce includ variante de Team Deathmatch cu 24 de jucatori, un Survival mode si un mod similar cu Domination numit Gardens and Graveyards.

Similar cu Team Fortress 2, Garden Warfare iti va permite sa iti personalizezi planta (clasa) favorita prin obiecte cosmetice, progresie pe nivele ce permit deblocarea unor abilitati si multe altele.

Inteleg ca acum e era asta a consolelor, insa sper ca portarea de pe PC sa fie una buna. Desi nu ma indoiesc ca engine-ul Frostbite 3.0 nu va arata mai bine pe PC decat pe fratii sai mai mici.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.