Vrei sa intri in pielea unui hacker parkourist? Watch Dogs 2 e jocul perfect pentru tine. Hai sa vedem primul gameplay pentru joc.

Acum 4 zile vedeam primul trailer pentru Watch Dogs 2. Ca de obicei, „vai, ce elemente grafice, mai baiatule ma. Jocul asta o sa bata tot din punct de vedere grafic”. Dar, nu uitati, vorbim de Ubisoft, care efectiv au facut downgrade fiecarui joc pana acum. Dar problema e ca noi vedeam downgrade-uri intre gameplay-urile pe care ni le aratau si jocul final. Acum noi vedem o mare diferenta intre trailer si primul gameplay. Oare cum o sa arate jocul cand ajunge pe mainile noastre?

Sa fim seriosi, eu personal nu puteam face diferenta intre realitate si „grafica” jocului in trailer, cel putin in primele scene. Trailer-ul nu a fost realizat nici macar in-game engine, ca daca era asa, ar fi fost identic din punct de vedere grafic cu gameplay-ul de mai jos, insa nu este. In trailer se pot vedea multe „artificii” estetice.

In fine. Jocul ne pune in pielea unui hacker de origine african-americana pe nume Marcus Holloway, care pe langa hacking mai are parkour-ul ca hobby, iar toata actiunea se va petrece in San Francisco. Hacking-ul nu se mai rezuma doar la folosirea unui telefon, ci si folosirea unui laptop, a unei masinute teleghidate si chiar a unei drone.

Se anunta multe aspecte interesante. Sa vedem unde ajungem cu grafica, poate renunta si Ubisoft la vechile si proastele obiceiuri. Insa, pana atunci, delectati-va cu ce are in momentul de fata de oferit jocul:

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.