Ce pot spune? Este moda Blizzard să îşi amâne produsele până când oamenii se vor plictisi de acest lucru. Ei iată, mult discutatul MMORPG next gen al companiei a fost amânat…din nou.

Conform unei surse de încredere care a raportat acest lucru publicaţiei Venturebeat, proiectul Titan al mamutului developer Blizzard Entertainment a fost amânat până în 2016.

Sursa povesteşte cum că majoritatea echipei de developeri a fost mutată spre alte proiecte şi din această cauză s-ar putea să vedem ceva din proiect prin 2014. În plus, sursa raportează că echipa de developeri a proiectului nu a fost mulţumită cu dezvoltarea proiectului şi din această cauză a trebuit să se reia toaaaaată munca depusă în joc. Vă sună cunoscut? Da.

Între timp, echipa de developeri a dat un răspuns ferm pe site-ul ZAM, spunând că aceste practici sunt standard în cadrul firmei Blizzard şi că „tot răul a fost spre bine”. Jocul era învechit din punct de vedere tehnologic, iar echipa a simţit nevoia să reia întregul proces de dezvoltare pentru a acomoda un pachet tehnologic avansat.

Hmmm, cumva lucrează la vreo variantă de consolă? Cumva un nou engine va fi construit? Nu avem de unde să ştim, însă momentan le urez baftă oamenilor de pe proiect.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.