Va spuneam eu acum ceva vreme, cum ca un studio ucrainian nou nout numit West Games, a carui pretentii sunt sa lanseze un joc numit Areal, ce necesita doar $50.000 USD pentru a fi lansat pe mai multe platforme. Se pare ca teapa continua!

West Games au primit destule acuzatii de la o gramada de publicatii, inclusiv noi, cum ca campania Kickstarter de finantare a jocului Areal ar fi o mare pacaleala. a

Aestia au fost si prinsi cu mana in sac datorita unui videoclip de prezentare care contine foarte multe din elementele vizuale/auditive la care studio-ul defunct GSC Game World a renuntat pentru a putea lansa jocul S.T.A.L.K.E.R – Shadow of Chernobyl. Si tineti minte ca West Games vrea $50.000 USD sau mai mult pentru a lansa acest „joc” pentru platformele noi, precum Playstation 4 si Xbox One, cand procesul de certificare a unui joc pentru a determina calitatea sa in stagiile finale inseamna sa dai sume de 5 cifre.

Deci nu numai ca West Games se dau cu curul de pamant pentru a isi sustine marea farsa, dar acestia se mai si bat cu pumnii in piept acum, acuzand publicatii de profil precum Forbes pentru defaimarea „muncii lor”. Ba mai mult, acestia pretind sa fi primit o scrisoare de la insusi presedintele Rusiei, domnul Vladimir Putin, care sustine ca doreste sa vada jocul in actiune, in starea in care se afla acum. 

Adica stai putin, domnule Putin. Nu cred ca un om atat de ocupat ca dumneavoastra are timp sa conduca o intreaga tara, dar si un conflict destul de delicat cu Ucraina si sa mai aiba si putin timp sa se joace un joc care nici macar nu exista.

E frumos sa traiesti in Europa de Est! Puteti mai jos viziona „documentul oficial” trimis de catre presedintele Rusiei, studio-ului West Games. Acesta ii invita la Kremlin pentru a discuta mai multe despre „joc”…..nici nu stiu daca sa rad sau sa plang. 

p.s Jocul deja a fost finantat, insa sunt curios ce se va intampla pe viitor. This might be huge.

 

WXUhpyk

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.