Quake Champions va putea fi jucat de toata lumea, chiar daca unii pot alege scurtaturi pentru campioni.

Quake Champions este opera de arta a celor de la Bethesda si Id Software. Acestia au anuntat ca jocul va fi de baza free to play, asadar toata lumea il poate juca, fara sa plateasca nimic.

Totusi, doar Ranger, protagonistul din jocul original Quake va fi disponibil. Poate v-ati fi asteptat sa spun in cele ce urmeaza ca toti ceilalti campioni jucabili vor putea fi disponibili doar prin cumparare, insa nu, nu este asa. Jucand, putem primi sume in moneda din joc numita „favor”, care poate fi folosita pentru a achizitiona campioni pe o perioada scurta de timp.

Tim Willits a declarat, pentru a clarifica: „Platesti vafor pentru a avea acces la campioni pentru un timp limitat, asa e, dar nu platesti bani reali”.

Cei care doresc insa sa inceapa cu toti eroii disponibili de la inceput, cu acces nelimtat, pot cumpara Champions Pack, a carui pret este inca necunoscut. Intr-adevar, asta pune intr-un fel in avantaj cei care cumpara Champions Pack-ul, dar sa nu uitam ca este un joc free to play care permite si celorlalti jucatori sa joace la un moment dat cu acei eroi cumparati.

Moneda din joc poate fi folosita si pentru a deschide „rune challenges”, a caror completare aduce „reliquaries”, un fel de goodies boxes, care contin campioni (nu se stie daca cu timp limitata sau acces complet) si skin-uri.

Nu uitati ca jocul intra in closed beta in curand. Va puteti inscrie aici.

Sursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.