Nvidia a anuntat ca Quake II RTX, jocul lansat de LightSpeed Studios, este acum disponibil pe Steam si nvidia.com pentru descarcare gratuita.

Quake II RTX este primul joc din lume care este path-traced in totalitate. Path-tracing-ul este o tehnica prin care sunt unificate efectele de iluminare precum umbririle, reflexiile si refractiile intr-un singur algoritm de ray-tracing. Rezultatul este o versiune imbunatatita cu o grafica superba pentru Quake II, unul dintre cele mai populare jocuri din lume, lansat initial in 1997.

Quake II RTX include primele trei niveluri single player ale clasicului joc pe PC. Gamerii care deja detin Quake II se pot bucura de intregul joc cu ray tracing, inclusiv modurile death match si cooperative multiplayer.

“Le redam gamerilor inapoi jocul Quake II cu o infatisare noua si mai indrazneata, prin Quake II RTX“, a declarat Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la Nvidia. “Ray tracing-ul este tehnologia care va defini urmatoarea generatie de jocuri pe PC si este firesc ca aceasta sa fie implementata in Quake II.”

Iata cerintele de sistem necesare pentru a putea rula corespunzator jocul:

  • Sistem de operare: Windows 7/8.1/10 pe 64 biti (din ce-am vazut pot folosi si Ubuntu)
  • Procesor: Intel Core i3-3220 sau echivalentul AMD
  • RAM: 8 GB
  • Placa Video: Nvidia GeForce RTX 2060 sau mai bun
  • Spatiu de stocare: 2 GB disponibili

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.