Rage 2, sequelul mult asteptat de la Id Software si Avalanche, are in sfarsit o data de lansare. La The Game Awards 2018, publisherul Bethesda a confirmat oficial ca shooter-ul post-apocaliptic, cu mod singleplayer si multiplayer, va fi lansat pe 14 mai 2019 pe PlayStation 4, Xbox One si PC.

Bethesda a lansat, de asemenea, un nou trailer pentru Rage 2 care arata unele dintre lucrurile nebune pe care le veti putea face in jocul open-world.

Rage 2 este setat la 30 de ani dupa evenimentele primului joc Rage, lansat in 2011 pentru Xbox 360, PlayStation 3 si PC.

Urmatorul joc Rage pare sa combine explorarea deseurilor din open-world cu actiunea de calitate pe care o au jocurile de la Id Software. Mai mult decat atat, este o viziune bizara a sfarsitului lumii, care include un numar mare de ganguri tematice luptand pentru resursele pretioase ramase.

Informatiile noi dezvaluie ca Rage 2 va avea un mod multiplayer, dar nu va include optiuni de comunicare intense.

Intr-un interviu acordat lui Eurogamer, directorul studioului Id software, Tim Willits, a declarat ca Rage 2 nu va avea un mod „multiplayer tipic” in ceea ce priveste aspectele sale de comunicare. Acesta nu impartaseste detaliile complete ale modului multiplayer de pe Rage 2, dar afirma ca nu vei fi doar tu „alergand impreuna cu prietenii”.

Afirmatia sa ne duce cu gandul ca va fi un mod multiplayer mai „clasic”.

Rage 2 este in curs de dezvoltare la studioul Just Cause Avalanche, in timp ce originalul dezvoltator Id Software contribuie, de asemenea, la proiect.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.