Warner Bros. Interactive Entertainment a anuntat Mortal Kombat 11, cel mai nou joc din franciza. Trailer-ul jocului pregateste scena pentru o poveste epica, in timp ce prezinta o coloana sonora originala, creata in colaborare cu rapperul 21 Savage. Mortal Kombat 11 este dezvoltat de studiourile NetherRealm si este programat pentru lansare in data de 23 Aprilie 2019 pentru PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X, Nintendo Switch si PC.

Melodia interpretata de 21 Savage, prezentata in trailer, este intitulata „Immortal” si acopera scene dintr-o batalie epica dintre doua personaje iconice, Dark Raiden si Scorpion, cu un scurt preview pentru un personaj nou care se afla in centrul povestii Mortal Kombat 11.

Mortal Kombat 11 va face debutul gameplay la evenimentul Mortal Kombat 11: The Reveal, o sarbatoare a comunitatii Mortal Kombat, care va avea loc in Los Angeles, 17 Ianuarie ora 11:00 si la ora 7:00. Mortal Kombat 11: The Reveal va fi livestream la nivel global pe canalul de twitch si va contine o prezentare oferita de NetherRealm Studios. Evenimentul va include, de asemenea, prima ocazie de a juca jocul Mortal Kombat 11, turnee si alte activitati tematice Mortal Kombat.

Mortal Kombat 11 aprofundeaza si personalizeaza experienta, utilizand un nou sistem personalizat de variatie a caracterelor, care ofera jucatorilor controlul creativ de a construi versiuni noi si personalizate ale personajelor. In plus, jocul va introduce o noua poveste cinematografica, care continua saga epica de peste 25 de ani in desfasurare.

„Prin acordarea unui control mai creativ jucatorilor, Mortal Kombat 11 este o dovada a motivului pentru care aceasta franciza iconica este atat de puternica si din ce in ce mai relevanta dupa mai bine de 25 de ani”, a declarat David Haddad, presedinte, Warner Bros. Interactive Entertainment. „Acest joc prezinta talentul studiourilor NetherRealm pentru a inova si a crea experiente epice pentru fanii Mortal Kombat si pentru jucatorii noi.”

„Este entuziasmant sa anuntam in cele din urma Mortal Kombat 11 si sa aratam la ce lucreaza echipa”, a declarat Ed Boon, Creative Director, Studios NetherRealm. „Sistemul nostru personalizat de variatie a personajelor ofera o cantitate infinita de optiuni pentru ca jucatorii sa-si personalizeze luptatorii preferati.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.