In 2019, Ubisoft a anuntat la E3 noul titlu care are sa continue franciza: Rainbow Six Quarantine, insa numele a fost schimbat in Extraction.

Dezvoltatorii nu puteau prezice ca, in 2020, o carantina cat se poate de reala ne va bloca in case. Asadar, nu este de mirare ca mult asteptatul Rainbow Six Quarantine a devenit Rainbow Six Extraction. Jocul va avea o prezentare completa in cadrul Ubisoft Forward. Deocamdata, noul titlu al francizei a primit un teaser din care reiese tematica jocului.

ubisoft-redenumeste-rainbox-six-quarantine

Rainbow Six Extraction surprinde evenimentele care au loc in urma unui accident de laborator. Un parazit sinistru scapa de sub controlul cercetatorilor si se dezvolta agresiv. Jucatorii trebuie sa lucreze impreuna pentru a escorta supravietuitorii din laboratorul infectat.

Continutul jocului restructureaza regulile titlului precedent, fiind mai mult un tactical co-op shooter decat unul PVP. Scopul jocului este sa iesi intreg din ,,ghearele’’ parazitului si sa duci misiunea la bun sfarsit. Fundatia asezata de Rainbow Six Siege ramane aceeasi, insa experienta va fi relativ diferita.

Adevarata motivatie a schimbarii numelui nu a fost comunicata de catre Ubisoft, insa aparitia foarte convenienta a unei pandemii exterior ecranelor gamerilor poate fi un motiv plauzibil. Rainbow Six Quarantine a fost anuntat in 2019, insa a primit amanari pentru a fi livrat in cea mai buna forma posibila. Dupa „incidentul” Cyberpunk 2077, putem presupune ca dezvoltatorii nu isi vor mai asuma riscuri lansand titluri neterminate.

Ubisoft Forward va avea loc pe 12 iunie, la ora 2 dupa-amiaza EDT (sau ora 9 seara, in Romania). Pe langa alte dezvaluiri legatede  noul joc din seria R6, vom afla mai multe detalii despre alte lansari precum viitoarea expansiune Watch Dogs: Legion.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.