Rainbow Six Siege va primi acelasi tratament pe care developerii au inceput sa-l aplice jocurilor lor – un weekend gratuit, din cand in cand, pentru ca jucatorii sa-si faca o idee despre titlu.

Jocul va fi gratuit pe UPlay intre 2-5 februarie.

Noul DLC pentru Rainbow Six Siege se numeste Operation Velvet Shell, si va fi disponibil incepand cu 7 februarie pe PS4, Xbox One si PC. Aceasta include 2 noi operatori si o harta. DLC-ul este gratuit pe jumatate – mai exact, harta este gratuita pentru toti jucatorii, insa cei doi operatori pot fi obtinuti gratuit doar de cei care au un Season Pass pentru „Year Two”. Ei pot fi obtinuti, totusi, platind bani reali sau bani in-game.

Acest „Year Two” este un season pass diferit de cel de anul trecut, asta dupa ce Ubisoft au anuntat ca vor mai aduce content pentru tactical shooter-ul lor si in 2017. Season pass-uri in stanga si in dreapta, bani de dat, asta dupa ce si in cazul Tom Clancy’s: The Division este aceeasi situatie.

Harta noua, numita Coastline, aduce in prim plan fortele speciale spaniole Grupo Especial de Operaciones. Totul se va petrece intr-un club de noapte din Ibiza.

Jackal este singurul operator despre care stim ceva detalii, celalalt nefiind inca prezentat (vom avea mai multe detalii in acest weekend).

Mai jos puteti vedea un video de prezentare pentru acest, dar si niste cadre din harta Coastline:

Sursa

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.