Razer introduce pe piata noul sau scaun de gaming: Iskur X. Acesta vine cu promisiunea unui confort sporit, dar si a unei durabilitati pe masura.

Razer Iskur X este cel mai nou membru al gamei de scaune de gaming oferita de Razer. Este o varianta ceva mai accesibila a scaunului Razer Iskur.

Iskur X vine cu un cadru realizat din otel si are un spatar curbat. Acesta dispune de un sistem de tilting pentru a acomoda preferintele fiecaruia. Suprafata lui Iskur X este acoperita cu piele ecologica (sintetica). De mentionat este faptul ca Razer duce o campanie de conservare a mediului. Compania a declarat ca va folosi cantitati mai mari de materiale reciclabile pentru realizarea produselor sale.

Razer spune ca structura de rezistenta a scaunului ar trebuie sa reziste la greutati de pana la 136 kg. De sustinerea bratelor se ocupa cele doua cotiere incorporate. Acestea vin cu range-ul clasic de ajustari.

Pe langa acest model de scaun, Razer a lansat si cateva accesorii care ar trebui sa sporeasca confortul din timpul sesiunilor de joc. Este vorba de niste perne care sa ofere mai mult suport: Razer Head Cushion & Lumbar Cushion. Dupa cum sugeareaza denumirile, ele vor avea scopul de a oferi sustinere aditionala pentru zona cervicala, respectiv pentru cea lombara. Cele doua accesorii pot fi utilizate cu orice scaun de gaming si sunt fabricate din spuma cu memorie.

Razer Iskur X este disponibil la vanzare in Razer Store si prin parteneri pentru pretul de $399.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.