Razer a anuntat lansarea castilor wireless Razer Opus, care ofera un sunet certificat THX si incorporeaza o tehnologie hibrida de Active Noise Cancellation.

Aceste tehnologii garanteaza ca noile Razer Opus redau fiecare sunet conform intentiilor artistilor, fara sa apara interferente cauzate de sunetele inconjuratoare.

Cum majoritatea serviciilor de streaming ofera deja o experienta audio superioara, castile moderne trebuie sa fie capabile sa reproduca toate detaliile si diferitele nuante acustice oferite de aceste transmisii de inalta calitate.

Pe de alta parte zgomotul mediului inconjurator, pornind de la sunetele orasului si continuand cu zgomotul din jurul tau atunci cand lucrezi de acasa, poate sa interfereze cu experienta auditiva, anuland avantajele oferite de inregistrarile de inalta calitate.

Noile Razer Opus folosesc un sistem Advanced Hybrid Active Noise Cancelling (ANC) pentru a anula zgomotul mediului inconjurator, prin intermediul a patru microfoane ANC dedicate.

Acestea au fost concepute pentru a elimina o serie de frecvente externe, oferind o experienta acustica clara si fara intreruperi.

In timp ce filtrarea zgomotelor externe este importanta, nu trebuie sa uitam nici de calitatea reproducerii sunetului dorit.

Razer Opus a fost expus la sute de teste concepute intr-o maniera stiintifica pentru a primi certificarea THX si pentru a asigura cele mai inalte standarde audio.

Razer Opus

Stransa colaborare cu echipa de design a castilor Opus ne-a permis sa ne implicam in procesul de dezvoltare.

Rezultatul acestei colaborari o reprezinta o pereche de casti fara fir deosebit de performante, care ofera un sunet bogat si echilibrat, dar si care asigura claritatea componentei vocale si redau sunetele joase intr-o maniera optima atat pentru jocuri, cat si pentru filme si muzica. Peter Vasay, liderul echipei de certificare THX.

Pentru a se ridica la nivelul necesar obtinerii certificarii THX, chiar si cele mai mici detalii precum raspunsul in frecventa, trebuie sa contribuie la reproducerea clara si fara distorsiuni atat a componentei vocale a continutului audio, cat si a celor mai joase sunete, chiar si la volum maxim.

Desi avem foarte multi ani de experienta in proiectarea castilor pentru una dintre cele mai pretentioase categorii de public din lume, pentru Razer Opus a trebuit sa regandim fiecare detaliu.

Castile Razer Opus se ridica chiar si la nivelul asteptarilor celor mai pretentiosi audiofili, indiferent de mediul in care sunt folosite. Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer.

Greutatea redusa si cupele, respectiv bentita confectionate din combinatia de plus cu piele artificiala garanteaza confortul oferit de Razer Opus chiar si pe o durata extinsa de folosire.

Razer Opus

Design-ul a fost conceput pentru a elimina orice fel de puncte de presiune care pot incomoda folosirea castilor. Mai mult, fiecare incarcare a bateriei asigura o durata de functionare de pana la 25 de ore cu tehnologia ANC activata, oferind posibilitatea utilizatorilor sa se bucure de o experienta audio de inalta calitate pentru o perioada extinsa chiar si in cele mai zgomotoase medii.

Razer Opus incorporeaza si alte caracteristici utile precum modul Quick Attention, ideal in momentele in care trebuie sa fim conectati la mediul inconjurator.

Intrarea analog de tip jack de 3,5 mm asigura compatibilitate cu majoritatea dispozitivelor, facand din Razer Opus una dintre cele mai versatile si adaptabile perechi de casti cu tehnologie ANC disponibile la ora actuala.

Razer Opus

Detalii Razer Opus:

  • Certificat THX – Pentru o redare clara a segmentelor vocale si a dialogurilor, fara distorsiuni si cu o izolare excelenta pentru zgomot
  • Tehnologie ANC avansata – Tehnologie hibrida de noise cancellation cu patru microfoane ANC dedicate
  • Conceput pentru confort – Bandana si cupe din material de plus si imitatie de piele
  • Aplicatie mobila Opus – Presetari de egalizator calibrate THX, setari automate si informatii despre statusul bateriei
  • Mod Quick Attention – Pentru a fi alert in situatiile necesare
  • Functii automate de pauza/redare – Pentru un control inteligent al continutului media
  • Design conceput pentru mobilitate – Durata de functionare de pana la 25 de ore cu functia de ANC pornita, jack de 3.5mm si cutie de transport
  • Boxe: 2 x difuzoare dinamice de 40mm
  • Greutate: 265g
  • Frecventa de raspuns: 20 Hz – 20 kHz
  • Microfon: doua pentru comunicare, patru pentru tehnologia ANC hibrida
  • Conectivitate: Bluetooth 4.2 si jack de 3.5mm
  • Codec-uri compatibile: AAC si APTX, 4.2, A2DP, AVRCP, HFP

Produsul este disponibil pe webshopul celor de la Razer, in cadrul magazinelor RazerStore si in oferta partenerilor retail din America de Nord, Europa, China si zona Asia Pacific si are un pret recomandat de vanzare de 209.99 euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.