In luna august cei de la Razer ai lansat serviciul Customs, in care utilizatorul ajuta utilizatorul unui smartphone sa-si personalizeze spatele acestuia cu personajele favorite din jocuri video.

Acum Razer a adaugat si posibilitatea de personalizare a mousepad-ului Goliathus cu design-ul ales de catre cumparator, lucru entuziasmant pentru orice devorator de PC gaming.

In plus, oferta de carcase mobile a fost extinsa cu modele ce tintesc varfurile de gama actuale, dar si cu noi design-uri.

Intrand in a 2-a faza, Razer Customs ofera acum peste 100 de design-uri in multiple categorii, inclusiv lucrari realizate de catre artisti si influenceri precum PewDiePie sau Britto.

Razer Customs

 

In curand vor deveni disponibile si design-uri inspirate de catre organizatii de gaming.

Aceasta actiune vine ca raspuns la avalansa de socilicatari venite din partea utilizatorilor Razer, iar acestia din urma facand posibila personalizarea celei mai populare suprafete de gaming, anume mousepad-ul Razer Goliathus.

Padurile ce pot fi customizate vin in doua dimensiuni, large si medium, iar acestea pot fi achizitionate pe shop-ul online al celor de la Razer.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.