Razer a anuntat Hammerhead True Wireless X. Acestea sunt un model de tip in-ear care promite o latenta scazuta si o calitate buna a sunetului.

Hammerhead True Wireless X sunt abordarea celor de la Razer atunci cand ne raportam la auditia de continut media on the go. Bineinteles, aceste casti au un bias catre gaming.

Razer spune ca au o latenta de 60ms pentru a le da un raspuns mai bun in jocuri. De partea audio se ocupa cate un difuzor de 13mm.

La capitolul conectica, castile stau bine, in teorie. Sunt compatibile cu tehnologia Google Fast Pair pentru Android. De asemenea, au Bluetooth 5.2, cea ce ar trebui sa le faca compatibile cu majortatea dispozitivelor mobile. Pentru a putea fi conectate la o consola, au nevoie de un adaptor Bluetooth.

Pentru a controla aceste casti, sunt utilizate niste suprafete tactile. Astfel ca de pe respectivele touchpad-uri se pot primi sau respinge apeluri, ajusta volumul, sau se poate activa Gaming Mode.

Odata cu lansarea acestor casti, compania a adus un nou Razer Audio App. Acest program permite utlizatorului sa modifice sunetul sau sa reconfigureze functiile controalelor tactile. De asemenea, tot cu ajutorul acestei aplicatii se poate ajusta si iluminarea LED. Utilizatorii obisnuiti cu nivelul de customizare al suratelor over ear trebuie sa se multumeasca cu culoarea verde, no RGB this time.

Noile casti are o autonomie de 24 de ore (cu iluminarea pornita), respectiv 28, atunci cand LED-urile sunt stinse.

Hammerhead True Wireless X pot fi achizitionate direct de pe Razer Shop sau de la parteneri pentru suma de €90.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.