Razer a prezentat castile de gaming cu fir, Kraken X. Acestea au fost proiectate pentru a avea o greutate redusa, oferind astfel confort maxim alaturi de sunet surround 7.1. Acestea sunt conditii excelente pentru sesiuni de gaming prelungite, fara a fi necesar un buget ridicat. Razer a anuntat de asemenea ca toate modelele de casti de gaming lansate incepand din 2019 vor oferi sunet surround 7.1, ceea ce reprezinta un avantaj competitiv pentru utilizatorii Razer indiferent de joc.

Razer Kraken X

Noile Kraken X au fost proiectate sa ofere un confort superior pe toata durata zilei.

Design-ul reconceput al popularelor casti Razer Kraken a permis scaderea greutatii la doar 250 de grame, facandu-le sa fie printre cele mai usoare casti de gaming de pe piata. Cupele confectionate din spuma cu memorie, care ascund canale pentru a asigura confortul celor care poarta ochelari si banda ajustabila fac din Kraken X cele mai confortabile casti de gaming.

Experienta este completata de sunetul surround 7.1. Chiar si noile Kraken X, care tintesc sa fie deosebit de prietenoase cu portofelul, includ sunet surround 7.1, in locul sunetului stereo ales de multe casti de gaming de buget redus.

Oferind un real avantaj in orice fel de competitie, software-ul din spatele sunetului surround 7.1 asigura o pozitionare precisa si in mijlocul celor mai incinse batalii. Localizarea rapida si corecta a pericolelor reprezinta un element de importanta cruciala cand vine vorba de jocurile video, iar sunetul surround 7.1 oferit de  Kraken X este disponibil pe orice PC pus in miscare de sistemul de operare Windows 10 64-bit.“Noile Kraken X sunt ideale pentru orice tip de gamer,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al departamentului de periferice in cadrul Razer. “Sunt deosebit de usoare si incredibil de confortabile, pentru ca utilizatorii sa se bucure de jocuri timp de mai multe ore fara intrerupere. Datorita sunetului surround 7.1, noile casti reprezinta companionul ideal indiferent daca este vorba de dominarea competitiei sau de savurarea deplina a unui joc video.”

Castile Kraken X includ si un microfon cardioid. Acesta a fost conceput sa ignore zgomotul de fundal astfel incat vocea utilizatorilor sa se auda clar indiferent de conditii. Microfonul poate fi oprit cu ajutorul unui comutator amplasat langa rotita de control a volumului pe una dintre cupele castilor.

Utilizatorii se pot bucura de Kraken X pe mai multe dispozitive. Conectorul universal de tip jack de 3.5mm este compatibil cu PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch si cu dispozitivele mobile.

Noile Kraken X sunt disponibile in culoarea neagra clasica, in timp ce Kraken X pentru Console va include nuante albastre deasupra negrului clasic.

Sunet Surround pentru toti

Tot azi, Razer a anuntat ca va asigura un avantaj competitional pe toate modele de casti de gaming lansate de acum inainte, oferind sunet surround 7.1 chiar si pe modele entry level, inclusiv pe modelul Kraken 2019 care ofera in plus cupe cu gel cu efect racoritor si microfon cardioid retractabil.

THX Spatial Audio, tehnologia audio premium, care ofera mai multe optiuni de personalizare a sunetului si metode de imbunatatire a performantei microfonului, va fi disponibil pe toate modelele care pornesc de la preturi de 99 Euro precum Kraken Tournament Edition si familia de casti Nari.

Utilizatorii modelelor de casti Kraken 2019 lansate pana in acest moment vor beneficia gratuit de software-ul de sunet surround 7.1, dupa ce isi inregistreaza produsul prin RazerID, folosind numarul de serie amplasat pe casti sub pernele cupelor.

Disponibilitate

Razer Kraken X

  • Preturi de la 59.99 Euro
  • Razer.com –  disponibil de acum
  • La nivel global – trimestrul II al anului 2019

Razer Kraken X pentru Console

  • Preturi de la 59.99 Euro
  • Razer.com –  disponibil de acum
  • La nivel global – trimestrul II al anului 2019

Similar Articles

3 thoughts on “Razer lanseaza cele mai usoare casti de gaming

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.