Razer anunta prima editie a DevCon. Compania doreste sa adune cat mai multi dezvoltatori in scopul „incurajarii inovatiei in industrie”.

DevCon se va desfasura pe canalul oficial Razer de Twitch, pe 7 mai 2021, incepand cu ora 20:00. Prin DevCon se doreseste sustinerea dezvoltatorilor, indiferent de platforma pe care acestia activeaza. Participantii vor lucra pentru integrarea ecosistemului de hardware si software oferit de Razer.

Developerii pot lua parte la o serie de prezentari sustinute de diversi interni ai companiei Razer si nu numai. Vor fi prezenti reprezentanti ai Activision Blizzard, artisti audio, precum Renaud Ostrowski, sau game-producers, ca Frank Rosay, mebru iLLOGIKA.

Prezentarile din cadrul Razer DevCon acopera 3 mari subiecte din care dezvoltatorii pot invata:

  1. Razer Chroma – folosirea sistemului de iluminare Razer si implementarea sa sub diferite forme in jocuri sau platforme web
  2. Razer Gold – un serviciu prin care dezvoltatorii isi pot monetiza jocurile si aplicatiile. La acesta se adauga si posibilitatea de a utiliza Razer Silver ca mod de fidelizare a audientei
  3. THX Spatial Audio – integrarea tehnologiei de sunet spatial in jocuri

Toti dezvoltatorii sunt invitati sa se inscrie, fie ca lucreaza pe platforme mobile, PC sau console. Razer ii incurajeaza chiar si pe cei din afara sferei gamingului sa participe in cadrul DevCon.

Primii 1000 care se inregistreaza vor avea parte de beneficii extra. De pilda, nu doar ca vor putea interactiuna indeaproape cu echipa interna Razer, dar vor beneficia si de un pachet special. Razer spune ca a pregatit si alte surprize, urmand sa le dezvaluie in viitor.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.