Compania Razer, renumita deja pentru perifericele sale de gaming, isi mareste portofoliul cu un nou mouse. Acesta poarta numele de Razer Abyssus Essential si este cel mai nou mouse Chroma, care are un pret entry-level.

In China, acesta poarta numele de Razer Jugan. Abyssus Essential este disponibil la nivel mondial si este succesorul lui Razer Abyssus V2. Noul mouse vine cu o caracteristica unica, ce nu a mai fost intalnita pana acum pe celelalte mouse-uri produse de Razer.

Sistemul sau de iluminare ce este inclus, se reflecta pe suprafata folosita de mousepad. Senzorul sau optic este de 7200DPI si este perfect pentru gaming. O veste buna pentru gameri, este aceea ca Abyssus Essential se poate folosi atat cu mana dreapta cat si cu mana stanga.

Ecosistemul Razer Chroma, care de asemenea este inclus in noul smartphone, permite folosirea a 16.8 milioane de nuante si de efecte de iluminare. Gamerii isi pot personaliza PC-urile de gaming cu ajutorul perifericelor ce suport Chroma.

Puteti sa va personalizati usor perifericele cu ajutorul software-ului de la Razer Synapse 3. Trebuie sa stiti ca acesta este in beta. Inca o parte buna pe care trebuie neaparat sa o aflati, este ca puteti sa va sincronizati perifericele cu peste 100 de titluri, cum ar fi Overwatch sau Destiny 2.

Data de lansare pe site-ul celor de la Razer, cat si la nivel global, a fost facuta pe 26 aprilie 2018. Pretul acestuia fiind de 50 USD sau 50 EURO.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.