Celebrul portar italian Gianluigi „Gigi” Buffon si-a unit fortele cu Wargaming într-un eveniment global masiv si a lansat o gama de tancuri italiene pentru World of Tanks versiunea de PC.

Lucrand ca ambasador al brand-ului, Buffon a preluat carma propriului sau tanc italian. iar tancul acestuia si inca cateva au fost prezentate intr-un spot publicitar.. Datorita pasiunii lui Buffon în procesul creativ, World of Tanks si pictograma de fotbal combina emotiile cu care se confrunta lupta intensa a tancurilor cu pasiunea fotbalului într-un film fantastic. In plus, fotbalistul însusi va aparea în joc ca un comandant de tancuri disponibil exclusiv pentru modelele italiene.

„World of Tanks si fotbalul par a fi o pereche ciudata – dar credeti-ma, nu este”, a spus Anton Pankov, directorul publicarii World of Tanks. „Indiferent daca sunteti 15 vs 15 în jocul nostru sau 11 vs 11 în fotbal, in ambele este vorba despre munca în echipa. Aveti nevoie de un cap bun, deoarece strategia potrivita si tactica sunt necesare pentru asigurarea unei victorii. Parteneriatul cu legendarul portar, celebreaza astfel, introducerea noilor tancuri italiene”.

„Sunt mereu noi provocari gata sa te doboare, dar coechipierii tai sunt aici sa te ajute. Si avand cateva tancuri la comanda ta iti va face viata mai usoara „, a spus Gianluigi Buffon. „Daca credeti ca sunteti pregatiti, atunci alaturati-va mie în World of Tanks!”

World of Tanks pentru PC este un joc online popular, cu peste 160 de milioane de jucatori înregistrati pe tot globul. De asemenea, acesta are o comunitate dedicata de jucatori carora le place sa sarbatoreasca istoria, sa lucreze împreuna în batali si sa-si asume o lupta impulsiva a tancurilor.

Introducerea acestor tancuri italiene va aduce o experienta palpitanta pe care multi jucatori sunt sigur ca o vor agrea. De asemenea, Gianluigi Buffon va fi chiar langa voi de-a lungul meciurilor ca si comandant.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.