Mouse-ul Razer Mamba Elite este cel mai nou membru al familiei Mamba si urmasul modelului Mamba Tournament Edition.

Caracteristicile includ senzorul optic avansat Razer 5G de la Pixart cu 16,000 DPI, acelasi senzor folosit in popularul Razer DeathAdder Elite si butoane care utilizeaza Razer Mechanical Mouse Switches, dezvoltate in colaborare cu Omron, ele avand o durata de viata de pana la 50 de milioane de actionari.

Pe langa acestea, mouse-ul se poate lauda cu o forma ergonomica imbunatatita, o zona laterala care, datorita texturii materialului folosit, previne alunecare palmei si 20 de zone de iluminare RGB personalizabile.

Caracteristici mouse Mamba Elite :

  • Senzor optic Razer 5G avansat
  • Zone de iluminare Razer Chroma extinse
  • Durabil pana la 50 de milioane de click-uri
  • Ergonomie avansata cu parti laterale imbunatatite
  • 9 butoane programabile

Beneficiile oferite de Razer Mamba Elite includ precizie si performante, toate imbunatatite, alaturi de un confort sporit si mai multe optiuni de personalizare.

Mouse-ul Mamba Elite dispune de o memorie hibrida si stocare in cloud. Butoanele de revenire, atribuirea macrocomenzilor si salvarea automata a tuturor configuratiilor de profil in cloud – toate acestea reprezinta plusuri fata de modelul anterior, Mamba Tournament Edition.

Daca aveti de gand sa utilizati un computer fara internet sau cu Razer Synapse 3 instalat, puteti salva pana la 5 profiluri in memoria interna pentru a le accesa instantaneu oriunde.

Pret si disponibilitate

Mouse-ul Mamba Elite este disponibil la nivel global sau pe site-ul razer la pretul de 89.99 USD/ 99.99 EUR.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.