Razer Nommo Pro, sistemul de sunet 2.1 certificat THX dezvaluit la CES va ajunge in magazine pe 24 august.

Dincolo de certificarea THX, lista caracteristicilor include doua difuzoare independente cu membrana de matase, dedicate frecventelor inalte, ce sunt montate deasupra boxelor cu difuzoare de 3 inci, acoperite de un strat Dupont Kevlar, dar si un subwoofer cilindric de 7 inci, o telecomanda pe fir sub forma de cadran pentru controlul volumului si alegerea surselor de intrare audio, personalizarea nivelului de bass, egalizator si efecte de iluminare prin intermediul aplicatiilor Razer Synapse sau Nommo Pro.

Nommo Pro ofera o experienta audio de neuitat posesorilor de PC folosind tehnologia de 2.1 canale, care ofera un efect de spatialitate ce le permite jucatorilor sa localizeze corect si rapid oponentii si evenimentele din mediul de joc.

De asemenea, acesta vine cu cea mai buna calitate audio si tehnologia de sunet virtual Dolby ce poate fi personalizata pentru redare de jocuri, filme sau continut muzical pe PC-uri; frecvente joase redate precis si puternic, la o calitate superioara, pentru un sunet bogat si cald; design special care amplifica inaltele pentru a reda si cele mai subtile sunete din joc oferind o experienta cu adevarat captivanta.

Disponibilitate

Razer Nommo Pro va fi disponibil din 24 august 2018  in oferta partenerilor retail si a altor magazine online. Deocamdata este disponibil pentru achizitionare doar pe site-ul razer la pretul de 499,99 de dolari.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.