Razer Ornata V2 este cea mai noua iteratie a tastaturii inovatoare Ornata, primul dispozitiv care a incorporat switch-urile revolutionare Razer Hybrid Mecha-Membrane.

Combinand avantajele ambelor tehnologii, switch-urile Razer Hybrid Mecha-Membrane ofera o senzatie tactila delicata si confortabila tipica switch-urilor pe baza de membrana, oferind in acelasi timp feedback-ul caracteristic switch-urilor mecanice.

Razer Ornata V2

Noua versiune ofera control dedicat aplicatiilor media sub forma unei rotite de scroll, alaturi de trei butoane media dedicate.

Astfel, Ornata V2 promite sa fie cea mai buna tastatura hibrid pentru gaming, dar si pentru redarea de continut audio si video, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea sa porneasca sau sa opreasca redarea de muzica, sa sara peste anumite piese muzicale si sa controleze volumul.

Razer Ornata V2

Ca de obicei, aceste butoane pot fi configurate liber prin intermediul Razer Synapse 3.

Pentru sesiunile prelungite, Ornata V2 este echipata cu un suport de incheieturi capitonat cu o combinatie de plus si piele artificiala, ce se ataseaza printr-un sistem magnetic.

Functia de programare a tastelor prin intermediul aplicatiei Razer Synapse 3 permite nu doar crearea de comenzi macro, dar si de profiluri de utilizator complet personalizate.

Nu lipseste nici iluminarea Razer Chroma RGB, care ofera efecte speciale sincronizate cu evenimentele de pe ecran in peste 100 de jocuri precum Apex Legends, Fortnite sau Warframe.

Tastatura este deja disponibila pe webshop-ul celor de la Razer si are un pret de vanzare ce incepe de la 109.99 Euro.

Similar Articles

One thought on “Razer lanseaza Ornata V2

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.