Este sezonul lansărilor Razer și acum a sosit momentul să ne anunțe ca vin cu două noi microfoane.

Întrucât este o lansare basic am să vă las comunicatul de presă mai jos. Iar specificatiile complete le gasiti pe paginile de produs. Seiren V2 Pro si Seiren V2 X. Prețurile sunt 159€ și 109€.

 

Razer a anunțat lansarea a doi noi membri din gama sa de microfoane premiată în multiple rânduri: Seiren V2 Pro și Seiren V2 X. Produsele din noua gamă Seiren V2 vor deveni cu siguranță elemente de bază în setup-ul oricărui streamer, acestea oferind caracteristici premium atât pe  segmentul microfoanelor dinamice, cât și pe cel al celor pe bază de condensator. Ambele produse oferă o captare naturală și veridică a vocii. Seiren V2 Pro garantează cea mai bună performanță din clasa sa, cu o reproducere puternică și bogată a vocii, permițându-le streamerilor să-și arate profunzimea și timbrul real al vocii. Acest model oferă o calitate ce poate concura cu cea oferită de echipamente folosite de profesioniștii din radio. Filtrele high-pass și limitatoarele analogice de câștig (gain), se vor asigura că microfonul captează doar ceea ce-ți dorești, acestea filtrând în mod natural anumite zgomotele de fundal și pe cele cauzate de lovirea accidentală a microfonului.

Seiren V2 Pro este un echipament care nu poate lipsi din arsenalul streamerilor și producătorilor de conținut care se respectă și care vor să beneficieze de cea mai înaltă calitate audio. Printre caracteristicile cheie ale Seiren V2 Pro se numără:

  • Microfon dinamic, pentru o captare bogată și puternică a vocii
  • O gamă de 20 Hz de răspuns în frecvență, pentru a capta întregul spectru audio al vocii
  • High Pass Filter pentru a opri captarea sunetelor nedorite, de frecvență foarte joasă
  • Analog Gain Limiter pentru a preveni distorsionarea vocii
  • Interval dinamic ridicat și o precizie superioară mulțumită unui bit rate de 24 de biti

Noul Seiren V2 X îmbunătățește formula premiată care stă la baza legendarului microfon pe condensator dezvoltat de Razer, Seiren X. Înregistrarea clară a vocii oferită de Seiren V2 X face din acest microfon echipamentul perfect pentru orice streamer aspirant. Având un model de  captare supercardioid, Seiren V2 X poate capta cu mare claritate vocea streamer-ului chiar dacă există alte zgomote în jur.

Lista de caracteristici ale Seiren V2 X include:

Microfon cu condensator de 25mm pentru o captare naturală a vocii

Model de captare supercardioid pentru o izolare superioară a vocii

Analog Gain Limiter pentru a preveni distorsionarea vocii

Analog Gain Limiter to Prevent Voice Distortion

Interval dinamic ridicat și o precizie superioară mulțumită unui bit rate de 24 de biti

Atât Seiren V2 Pro, cât și Seiren V2 X dispun de opțiuni aproape nelimitate de personalizare avansată și de control, grație integrării perfecte cu aplicața de mixare audio din Razer Synapse. Streamerii pot să se bucure acum de un control nemaiîntâlnit în ceea ce privește reglarea  volumelor de intrare și ieșire a mai multor surse audio, astfel încât să poată ajusta în totalitate atât sunetul care ajunge pe stream, cât și sunetul pe care îl aud ei în timp ce transmit live.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.