Cynosa V2 este ultima tastatura de gaming pe baza de membrana a celor de la Razer. Vine cu taste iluminate individual RGB, key-uri pentru control media si e rezistenta la accidente cu lichide neprevazute in sesiunile de gaming.

Varianta precedenta, Cynosa Chroma, a fost desemnata cea mai bine vanduta tastatura de gaming cu membrana din SUA.

ilustratie
Backlit Keys

Razer Chroma RGB se extinde cu Cynosa V2, fiind adaugate totodata jocuri noi pe lista celor care integreaza tehnologia Razer de iluminare. Pentru necunoscatori, Razer Chroma highlight-uieste anumite taste care sunt folosite in x joc sau isi adapteaza luminile in functie de ce apare pe ecran. Pentru o tastatura entry-level ca Cynosa, e un feature dragut.

Printre aceste jocuri, acum se numara Overwatch, Fortnite, Warframe sau Apex Legends. N-am primit tastatura la review, din pacate, ca v-as arata cu drag profilele de iluminare RGB pentru fiecare joc.

Cum obisnuieste Razer cu soft-ul lor, Synapse, absolut fiecare tasta de pe Cynosa V2 poate fi reprogramata sau utilizata drept macro.

Tastele de control media sunt destul de straigh-forward, asa ca n-are rost sa explic ce semnifica fiecare buton din poza de mai jos. Eu prefer o rotita ca pe Huntsman Elite, ca da senzatia de studio profi, dar tinem cont ca Cynosa V2 este entry-level.

cover
Cynosa V2 - Media Keys

Deocamdata, Cynosa V2 se gaseste doar pe site-ul oficial Razer, disponibila la 59.9$/250 de lei.

Leave a Reply

One thought on “Razer lanseaza tastatura Cynosa V2

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.