Indragitul joc de „soccar” devine free-to-play pana la finalul acestei veri. Rocket League introduce cross-platform progression si se muta de pe Steam, pe Epic Games Store, dar nu isi abandoneaza fanii de pe platforma lui Gabe.

Este practic o relansare a lui Rocket League. Dezvoltatorii, Psyonix, au anuntat ca gameplay-ul va ramane exact la fel, doar meniurile de navigare vor fi optimizate pentru o navigare mai usoara, alaturi de Tournaments si Challenges.

De asemenea, una din cele mai mari imbunatatiri va fi implementarea cross-platform progression-ului. Fiecare jucator va avea un cont, cu level-ul, cosmeticele, progresul din battle-pass si rank-ul ce se vor salva si vor putea fi accesate pe orice platforma. Inventarul se va transfera si el in intregime

Venind vorba de platforma, versiunea free-to-play se va lansa pe Epic Games Store. Toti cei care au achizionat jocul pe Steam vor putea juca in continuare acolo Rocket League, insa, din momentul relansarii, „versiunea de Steam nu va mai fi disponibila pentru noi jucatori”, spun Psyonix in postarea de pe blog.

Jucatorii Rocket League online precedenti lansarii free-to-play-ului se vor bucura de statut-ul Legacy si de toate dlc-urile de brand Rocket League pana in acel punct. Aveti aici link sa vedeti ce skin-uri incluse. Drept cadou de inceput, veteranii mai primesc si un boost nou auriu (vedeti in poza de cover a articolului), roti, un banner si peste 200 de iteme comune upgradate la statutul Legacy.

Psyonix vor mai revenii cu detalii asupra portarii, deci urmariti-i cu atentie pe paginile de Social Media pentru ultimele update-uri.

 

Similar Articles

2 thoughts on “Rocket League devine free-to-play

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.