razer-logomicRazer a anunţat ediţia din 2012 a mouse-ului de gaming Naga MMO, unul dintre cele mai premiate şi mai bine vândute periferice din aceasta categorie. Proaspatul mouse vine cu mai multe update-uri, însă cei de la Razer se laudă, în principal, cu îmbunătăţirea confortului şi a controlului.

Per total, pentru exteriorul noului mouse de gaming Razer Naga MMO a fost ales un material mat anti-alunecare şi anti-amprente.

În plus, mouse-ul dispune de  trei grip-uri laterale interschimbabile ce au fost gândite pentru o customizare a mouse-ului astfel încât acesta să se adapteze formei mâinii, dar şi pentru ca fiecare jucător să işi aleagă stilul de joc în funcţie de dorinţe

 

Cei de la Razer au păstrat una dintre cele mai importante caracteristici ale mouse-ului clasic, şi anume panoul de 12 butoane din lateral, de la degetul mare, despre care susţin că a fost revoluţionar încă de acum trei ani, când a fost lânsat pentru prima dată.

De asemenea, butoanele poziţionate deasupra mouse-ului au fost şi ele repoziţionate pentru comenzi simplificate şi cât mai exacte.

Alte funcţii ale noului gaming mouse Razer Naga MMO: Razer Synapse 2.0, un senzor laser 5600dpi, timp de răspuns de 1ms şi 200 inci pe secundă viteză maximă de tracking.

Razer Naga MMO, varianta din 2012, este disponibil deja în SUA şi Europa la preţul de 80$/€, precum şi pe RazerStore.

 

{gallery}/2012/01-news/10-05/galerie-razer-naga/:150:125:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.