Razer a anuntat ca un numar record de jucatori profesionisti vor concura ca parte a organizatiei Team Razer la finalele turneelor EVO 2019 si The International (TI9) Dota 2. Ambele evenimente se numara printre cele mai prestigioase competitii de sporturi electronice, oferind premii totale de aproape 31 de milioane de dolari.

Membri Team Razer apartinand echipelor Mousesports si Team Evil Geniuses (EG) alaturi de jucatorul profesionist de jocuri cu lupte, Kun ‘Xian’ Ho, vor participa la EVO 2019, organizat in Las Vegas intre 2 si 4 august. Spre sfarsitul aceleiasi luni, Team EG  impreuna cu Alliance vor participa la TI9 in Shanghai, concurs ce va avea loc intre 20 si 25 august.

Dorinta lor de a castiga, dar si cele mai bune echipamente destinate jucatorilor profesionisti din arsenalul Razer, le vor permite jucatorilor de elita din cadrul Team Razer sa lupte la capacitate maxima pentru victorie sub privirile a milioane de spectatori.  

Pionierii sporturilor electronice inca din 2005

Razer a militat pentru sporturile electronice inca de la infiintarea sa in 2005. Sub egida Team Razer, compania colaboreaza cu cele mai bune echipe si cei mai buni jucatori din lume pentru a dezvolta noi periferice deosebit de performante. In momentul din fata, Team Razer include 18 echipe de top din 25 tari.

“Razer este mandru sa aiba o prezenta atat de puternica prin Team Razer la doua dintre cele mai mari evenimente de sporturi electronice,” a declarat David Tse, Global Esports Director in cadrul Razer. “Dorinta lor de a deveni cei mai buni si purtarea lor demna de sportivi inspira milioane de jucatori din intreaga lume.”

EVO 2019: TEAM RAZER IN FRUNTEA COMPETITIEI

Spectacolul Team Razer incepe in Las Vegas pe 2 august in cadrul EVO, jucatorii profesionisti ai Team Razer concurand in jocuri precum Super Smash Bros. Ultimate, Tekken 7, Street Fighter V, DragonBall Fighter Z si altele.

EVO 2019 promite sa fie scena unor confruntari deosebit de interesante, intre membri Team Razer numarandu-se fosti campioni: Xian este campionul Street Fighter IV din cadrul EVO 2013, Christopher ‘NYChrisG’ Gonzalez din echipa Team EG a castigat concursul Ultimate Marvel vs Capcom 3 in campionatul EVO din 2016 in, iar jucatorul de Street Fighter V, Ricki ‘HelloKittyRicki’ Ortiz a fost finalistul Capcom Cup in 2016.

Jucatorul de la care se asteapta cele mai bune performante este membrul echipei Mousesports, Benjamin ‘Problem X’ Simon, actualul campion Street Fighter V, care si-a cucerit titlul in cadrul EVO 2018.

Problem X, liderul avangardei

Un competitor redutabil, versat in folosirea mai multor personaje, Problem X este cel mai cunoscut pentru felul in care joaca cu Bison. Jucatorul profesionist de 27 ani originar din Marea Britanie a reusit sa se faca remarcat in cadrul comunitatii de Fighting Games (FGC) inca inainte de a se alatura echipei Mousesports in 2017. Insa dupa acel moment a reusit sa ajunga pe noi culmi ale carierei, devenind cel mai popular jucator profesionist de Street Fighter din Europa.

Avand performante remarcabile in 2017, Problem X a terminat Capcom Pro Tour pe locul sapte, urmand sa devina unul din cei mai de seama membri ai FGC prin castigarea turneului EVO 2018, invingand in Las Vegas cei mai buni jucatori din lume.

“Sunt extrem de competitiv si mi se pare foarte distractiv si captivant sa concurezi sub presiune,” a declarat Problem X. “Castigarea EVO pentru a doua oara consecutiv ar fi uimitor, deoarece niciun participant la evenimentul principal EVO pentru Street Fighter V nu a reusit acest lucru vreodata.”

Renuntand la slujba sa in 2018 si dedicandu-se in intregime jocului Street Fighter V, Ben ofera sprijin altor jucatori din regiunea sa si transmite direct pe canalul sau Twitch, therealproblemx. El a devenit unul dintre cei mai temuti concurenti, cucerind victorie dupa victorie.

Cele mai recente titluri de campion ale lui Problem X:

  • Sonic Boom 2017
  • Regionalele Capcom EU 2017
  • EGX 2017
  • SGB 2017
  • Celtic Throwdown 2017
  • Northwest Majors 2018
  • Sonic Boom 2019
  • April Annihilation 2019
  • Reflect UK 2019

Echipa de vedete Team EG, pregatita de lupta

Team EG va avea de asemenea o prezenta puternica la EVO 2019. In timp ce NYChrisG este cel mai bine cunoscut pentru performantele sale din Marvel vs Capcom 3 cucerind titlul de campion  EVO in 2016, el a demonstrat ca este un jucator versatil, insusind secretele Street Fighter V pe langa cele ale altor jocuri. Jucatorul de Street Fighter V, HelloKittiRicki, care  este posibil sa-l infrunte pe Problem X este un alt competitor neinfricat si bine pregatit.

“Este crucial sa fii pregatit psihic pentru EVO,” a declarat HelloKittyRicki, vorbind despre cum se pregateste pentru eveniment. “Intotdeauna ma antrenez din greu inainte de fiecare campionat, dar indiferent de cat de bine ma simt, nu ma astept la vreun rezultat, incercand sa ma mentin calm si concentrat.”

Lista de jucatori profesionisti sponsorizati de Razer care participa la turneul EVO il include si pe Xian. Intrebat despre asteptarile sale inainte de campionatul din acest an, el a declarat: “Consider ca in cadrul turneului EVO cele mai importante sunt stamina si anduranta, deoarece trebuie sa ne masuram cu mii de alti jucatori. Vreau sa ajung in top 8 anul acesta.”

Cu o multime de jucatori talentati care vor sa-si lase amprenta asupra evenimentului, competitia EVO din acest an promite sa fie unul dintre cele mai captivante evenimente de sporturi electronice.

THE INTERNATIONAL: TEAM RAZER REPREZENTAT DE DOI FOSTI CAMPIONI  

Organizat la trei saptamani dupa EVO, The International din Shanghai va include o confruntare a titanilor din Team Razer, reprezentati de echipele Evil Geniuses si Alliance, ambii concurand sa cucereasca premiile totale de 30 de milioane de dolari. Ambele echipe sunt fosti campioni ai TI: Alliance in 2013 si Evil Geniuses in 2015.

Team EG compus din veterani TI

Evil Geniuses sunt familiari cu acest eveniment, ei participand la toate cele cinci turnee TI de la infiintarea competitiei in 2014. Mai mult, ei au reusit sa urce pe podium de patru ori.

“este un sentiment diferit comparat cu anul trecut, cand am jucat din etapa de Opens,” a comentat jucatorul vedeta al echipei, Artour ‘Arteezy’ Babaev, dupa ce s-a calificat pentru TI9. “Concurarea in cadrul TI este o experienta speciala ce trebuie respectata. Indiferent daca castigi sau nu, vei avea parte de amintiri si de provocari care te motiveaza atat ca individ, cat si ca echipa.”

“Cel mai mare eveniment Dota 2 necesita un mix de pregatire individuala si in echipa,” a adaugat cel mai tanar jucatori din EG, Syed Sumail ‘SumaiL’ Hassan. “Am programat o sesiune de antrenament comun inainte de eveniment pentru a ne asigura ca suntem pregatiti.”

Alliance se intoarce in locul in care a inceput totul

Alliance a devenit cunoscut in 2013 cand echipa lor de Dota 2, condusa de Jonathan ’Loda’ Berg, a castigat prima editie a turneului TI. De atunci, organizatia a ajuns sa fie detinuta in intregime de jucatori, continuand sa-si cladeasca mostenirea de Dota 2. Alliance a adunat un numar considerabil de fani in intreaga lume, avand ca membri unii dintre cei mai remarcabili jucatori din lume precum Henrik ‘AdmiralBulldog’ Ahnberg, cel mai important streamer de Dota 2 de pe Twitch.

Acum echipa se pregateste de TI9. “Nu exista cuvinte sa descrii sentimentul,” a declarat Loda cand a fost intrebat de asteptarile sale legate de turneu. “La TI poti vedea inca de la inceput care echipe sunt pregatite sa lupte pana la capat, dar si echipele care se vor destrama daca pierd in fata unui oponent nepotrivit. Noi suntem pregatiti sa ne luptam cu toti cei de la TI.”

Cu echipa Team EG dorind sa continue cu rezultatele stralucite si Alliance facand totul pentru a ajunge inapoi in top, asteptarile sunt mari din partea ambelor echipe in cadrul TI9.

Urmariti jucatorii profesionisti ai echipei Team Razer care concureaza in cadrul turneelor EVO si The International. Avand jucatori cu experienta din belsug, Team Razer este pregatit sa obtina rezultate in ambele competitii.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.