48fdfa6974385d2f9f8129482ccc30a3Pot zice cu mâna pe inimă că încrederea mea în umanitate a fost restaurată. Giganții de la Razer au donat 10.000$ jocului Wasteland 2, o continuare finanțată de proiectul Kickstarter și dezvoltată de studio-ul inXile Entertainment.

Pentru cei care nu își aduc aminte de vremurile bune ale gaming-ului, când story-ul era story și jocul îți venea cu totul inclus fără să plătești în plus pentru DLC-uri mizerie, ei iata, luați aminte și învățați că se poate și mai bine. Despre ce este vorba? Este vorba despre jocul Wasteland, cunoscut de fani drept tăticul seriei Fallout. inXile Entertaiment, foști Black Isle, Interplay conduși de Brian Fargo, unul dintre cei mai pasionați gameri de pe planeta aceasta, au pornit demersurile pentru finanțarea unei continuări a faimosului titlu cu ajutorul proiectului Kickstarter.

În doar o lună, ținta celor de la inXile era să strângă 900.000$ sau mai mult pentru a finanța costurile de dezvoltare ale jocului. Lucrurile au mers foarte bine în schimb, iar studio-ul a adunat aproximativ 734.575$ de dolari în doar 24 de ore. Cu atât mai mult, Razer au mai plusat și ei o sumă modică de 10.000$ pentru a ajuta la finanțarea mai rapidă a jocului.

Ce înseamnă asta pentru industria gaming-ului? Înseamnă că încă mai sunt speranțe pentru jocuri, mai ales RPG-uri de calitate. RPG-uri complexe, complete și finisate, exact ca în vremurile bune ale lui Baldur’s Gate, Fallout etc. Ce înseamnă asta pentru gameri? Asistați la istorie și cu atât mai mult, puteți ajuta ca această bucată de istorie să fie semnificativă pentru toți gamerii de pe planetă.

Dacă doriți să faceți parte din acest eveniment monumental și să vedeți un RPG de calitate, vă rog să dați o privire la trailerul de mai jos și poate și o donație proiectului.

 

http://www.youtube.com/watch?v=uGv-bFXkqJo

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.