Camioanele Renault Range T și T High Evolution au fost prezentate azi prin intermediul Euro Truck Simulator 2.

SCS Software a realizat o premiera in industrie printr-un showcase virtual. Renault Trucks a lansat in exclusivitate noul lor vehicul in lumea din Euro Truck Simulator 2. Este un eveniment special prin prisma faptului ca este prima lansare a unui nou camion real care foloseste jocul ca platforma de prezentare, dar si ca mediu de marketing.

Cine este jucator de ETS 2 sau al fratelui sau de peste ocean, American Truck Simulator, probabil stie cat de secretos poate fii developer-ul. In timp ce altii anunta update-uri, DLC-uri sau continut nou chiar si cu luni inainte, SCS Software prefera o abordare tacuta. Ii incanta sa fierba comunitatea la foc mic.

De aceasta data au incercat sa fie mai vocali in legatura cu noua aditie. Totul a inceput pe 23 martie, atunci cand constructorul francez Renault a anuntat pe social media ca va folosi jocul pentru a-si introduce noua generatie de vehicule comerciale.

Odata cu introducerea noii jucarii, a fost lansata o colaborare intre SCS Software si Renault Trucks. Cele doua companii au gandit o competitie de creatie a unui design pentru un viitor skin al noului camion. Design-ul castigator va fi implementat atat in joc, cat si in realitate ca schema de culori oficiala aplicabila pe noul Range T.

Range T Evolution a fost lansat ca un update gratuit si este acum disponibil pentru toti posesorii jocului. Spor la transportat!

Similar Articles

One thought on “Renault si-a anuntat noile camioane reale prin intermediul Euro Truck Simulator 2

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.