Riot Games a anuntat extinderea IP-ului League of Legends prin Arcane. Seria va fi realizata cu ajutorul Netflix si a studioului Fortiche Productions. Arcane va fi disponibila pe Netflix la nivel mondial in toamna anului acesta.

Seria Arcane este asteptata de ceva vreme de catre fanii LoL. A fost prima oara anuntata in 2019, cand preaiubitul MOBA a implinit 10 ani de la lansare.

Focusul companiei pe o serie animata nu ar trebui sa fie o surpriza, datorita cererii si reactiilor pozitive ale comunitatii la videoclipurile animate lansate de-a lungul timpului de Riot Games. De ani buni, aceste productii au fost o punte intre fanii LoL si intelegerea mai ampla a universului Runeterra. Riot nu e cunoscut doar pentru unul dintre cele mai jucate jocuri la nivel mondial, dar si pentru calitatea cinematografica a videoclipurilor animate. Poate nu la nivelul lui Blizzard, dar se vede ca incearca.

Arcane de pe Netflix va avea in prim plan originea a doua campioane consacrate: Jinx si Vi. Acestea vor trece impreuna printr-o serie de evenimente care le va desparti si va schimba cu totul perceptia asupra lor. Regiunea Piltover din Runeterra si va fi locatia ,,gazda’’ a povestii din serial alaturi de Zaun. Ca orice utopie steampunk, Piltover e cladit deasupra unei istorii tragice, iar orasul sau geaman, Zaun, este un sector oprimat si extrem de periculos.

Arcane Vi

Pentru jucatorii pasionati de Runeterra, Jinx si Vi  se afla deja intr-o relatie de rivalitate. In timp ce Jinx este o raufacatoare fascinata de distrugere in masa, Vi face parte din departamentul politiei din Piltover, impreuna cu partenera ei Caitlyn. Legiuitoarele o cauta pe Jinx si incearca neincetat sa puna capat crimelor care ameninta pacea din Piltover.

Arcane este o ocazie bine-venita pe Netflix de a afla mai multe detalii despre cele doua personaje populare.

Similar Articles

One thought on “Riot Games lanseaza pe Netflix seria Arcane

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.