Riot Games au dezvăluit astăzi detalii despre finalul Campionatului Mondial de League of Legends. Aşa cum era de aşteptat Riot au ridicat ştacheta şi vor oferi un premiu substanţial – 1 milion de dolari. Playoffurile vor începe pe data de 16 septembrie, iar întreaga acţiune va avea loc în California.

Încercând să concureze cu competiţii mai exclusiviste, precum „The International” a celor de la Valve, Riot au pregătit premii în valoare totală de peste 2 milioane de dolari, premii care vor atrage, fără îndoială, privirile tuturor gamerilor care urmăresc scena e-sports. 

wcs-2012Finala va avea loc pe 4 octombrie, locaţia aleasă fiind Staples Center din Los Angeles. Cei care doresc să vadă evenimentul „live” pot achiziţiona bilete de pe www.lolesports.com, începând cu data de 25 iulie.

Deşi iniţial toţi am fost sceptici în legătură cu acest joc – chiar şi subsemnatul – interesul pentru League of Legends a avut o ascensiune ameţitoare în ultimul an, în întreaga lume. Ca exemplu, numărul de vizualizări ale evenimentului inaugural League of Legends All-Star a ajuns la peste 18 milioane de vizitatori unici, fanii din jurul lumii acordând peste 50 de milioane de voturi pentru a alege jucătorii-vedetă ai evenimentului.

Cu alte cuvinte staţi lipiţi de website-ul oficial. Urmează o toamnă fierbinte!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.