Mult asteptatul mod de matchmaking va intra intr-o faza de Public BETA in curand. Ce inseamna asta pentru League of Legends? Numai lucruri bune speram!

Team Builder este un instrument de matchmaking de care te poti folosi pentru a juca un meci de League of Legends asa cum iti doresti. Iti place sa stai pe singur pe insula ta de pe Top Lane? Nu-i nici o problema! Team Builderul iti va permite sa iti alegi un rol pe care te poti specializa, fara sa dai de situatii ca instalock, „mid or I feed” si alte cele.

Acest instrument va fi disponibil doar in modurile Normal Blind Pick / Normal Draft, cu nici un fel de veste oficiala pentru o lansare de Ranked, insa cine stie ce ne va rezerva viitorul?

Evident, fiind League of Legends, nu te poti astepta la o comunitate tocmai prietenoasa de multe ori, insa Team Builder va avea cateva masuri de protectie pentru trolli. De exemplu, daca un jucator abuzeaza de functia de Vote Kick, acesta va primi o penalitate de timp similara cu cea standard.

Daca un capitan (First Pick) va scoate afara membrii din grup fara nici un motiv intemeiat, atunci acesta la fel poate primi o penalitate de timp si poate sa isi piarda cateva privilegii pe viitor cand va accesa Team Builder. Nu uitati ca in Team Builder iti poti alege un SINGUR rol, nu mai multe.

Modul va intra in Public Testing incepand cu data de 3 Martie, acesta fiind disponibil timp de 2 zile pentru fiecare regiune. Lansarea oficiala va urma dupa…..candva.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.