Marele producător de periferice de gaming a anunţat că lansează o nouă variantă a deja celebrei tastaturi Isku. Această nouă versiune,denumită Isku FX, aduce multe îmbunătăţiri faţă de versiunea precedentă şi cea mai vizibilă este acea că iluminarea se poate face după bunul plac.

Chiar dacă albastrul folosit în general de Roccat nu era deranjant, trendul dictează că tastaturile trebuie să se lumineze precum pomii de Crăciun.

ROCCAT Isku FX combină cel mai inteligent design pentru o tastatură de gaming din lume cu un nou sistem de iluminat multicolor. Orice sesiune de gaming primește un boost de „coolness” mulțumită posibilităților infinite de iluminare, pentru o atmosferă de joc complet  personalizată. Isku FX are taste off-white, UV-coated, și oferă posibilitatea de a alege oricare dintre cele 16,8 milioane de culori și 6 niveluri de luminozitate.

Tehnologia ROCCAT Talk® FX oferă cea mai captivantă experiență de joc pe PC de până acum. Compatibilă, de exemplu, cu „World of Tanks” (Wargaming), tehnologia Talk® FX reglează iluminarea tastaturii Isku FX și a mausului ROCCAT™, în sincronizare cu acţiuni din joc. Mausul și tastatura se  aprind în alb ori de câte ori începe o nouă rundă de joc, iar în cazul în care tancul jucătorului este atacat de către un inamic, ambele dispozitive începe să lumineze intermitent în roșu. Păstrează caracteristicile clasice, premiate, ale primei tastaturi Isku Protocolul exclusiv ROCCAT Talk le permite atât tastaturii Isku FX, cât și oricărui maus din gama ROCCAT de înaltă performanță, să comunice între ele – jucătorii obţin astfel un super bonus de set, care permite executarea rapidă și facilă, direct pe tastatură, a macro-urilor definite pe maus.

În plus, tehnologia Easy-Aim este perfectă pentru momentele în care sniperii au nevoie de precizie maximă cu armele cu lunetă din jocuri. Pur și simplu ţii apăsată o singură tastă și Easy-Aim va ajusta instantaneu setarea DPI a mausului. Acesta este modul cel mai simplu și mai confortabil pentru a atinge o precizie incredibilă în sniping, prin utilizarea combinată a tastaturii și a mausului.

Tastatura ROCCAT Isku FXva fi disponibilă în România din 17 decembrie 2012. Va putea fi cumpărată începând de săptămâna viitoare, la un preț de vânzare sugerat de 499,99 de lei (TVA inclus).

 {gallery}/2012/01-news/14-12:165:105:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.