ROCCAT anunță lansarea aplicației Power-Grid pentru smartphone-uri. ROCCAT Power-Grid, ajunsă în faza Open Beta, este compatibilă cu dispozitivele iOS și Android și este acum disponibilă spre descărcare gratuită, alături de programul aferent pentru Windows (host software).

Power-Grid permite transformarea oricărui smartphone într-o „telecomandă” sofisticată și complet personalizabilă pentru PC, prin extinderea mediului de gaming pe telefon. Power-Grid oferă un mare număr de Grids și Controls pre-definite, cu funcţii diverse, de la ajustarea opţiunilor din Windows şi până la executarea secvenţelor macro în jocuri foarte populare, cum sunt StarCraft II şi League of Legends.

De asemenea, aplicaţia le oferă gamerilor posibilitatea de a-și crea propriile Grids și Controls, care pot fi configurate pentru a se potrivi perfect cu preferințele personale.

ROCCAT-Power-Grid 02Noul website Power-Grid – lansat simultan cu aplicația – oferă o bază de date pentru cei care caută Grids și Controls suplimentare. Această bază de date va oferi conținut creat atât în studiourile ROCCAT, cât și de către comunitate, mai ales că utilizatorii au la dispoziție un proces facil de import/export pentru Grids și Controls.

Aplicația Power-Grid conectează smartphone-ul la PC prin Wi-Fi. Prin urmare, toate comenzile trimise de pe telefon sunt executate pe PC în timp real. Informațiile din jocuri și programe pot fi afișate și pe smartphone, ceea ce îl transformă într-un foarte practic ecran secundar pentru PC.

ROCCAT-Power-Grid 03Pentru a debloca întregul potențial al noii aplicații, ROCCAT oferă și SDK-ul Power-Grid.

Durata fazei Open Beta Power-Grid nu este cunoscută, însă ROCCAT va implementa funcții noi și va optimiza aplicația în funcție de reacțiile utilizatorilor.

Power-Grid nu necesită accesorii hardware ROCCAT pentru a fi utilizată. Singura cerință este un smartphone cu iOS sau Android. Cu toate acestea, compania va lansa în 2014 o serie de accesorii de gaming proiectate special pentru a utiliza multitudinea funcțiilor oferite de aplicație.

ROCCAT Power-Grid: Cinci pași rapizi și ușori pentru crearea unui centru de control pentru PC

  • Vizitați www.power-grid.roccat.org, creați un cont și descărcați programul. Utilizatorii care au deja un cont ROCCAT World pot descărca programul direct.
  • Instalați programul pentru Windows (host) pe PC.
  • Vizitați, pe smartphone, magazinele de aplicații Apple sau Google și descărcați aplicația Power-Grid.
  • Asigurați-vă că PC-ul și telefonul sunt conectate la aceeași rețea Wi-Fi.
  • Autentificați-vă în programul din Windows, pe PC, și porniți aplicația pe telefon, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran și voilà – puteți prelua controlul.

ROCCAT-Power-Grid 04 ROCCAT-Power-Grid 05 ROCCAT-Power-Grid 06

ROCCAT-Power-Grid 07 ROCCAT-Power-Grid 08

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.