Gran Turismo 6 iti impodobeste bradul cu un update gratuit, totul a pornit de la colaborarea lor cu Infiniti Red Bull Racing. Update-ul include doua noi autoturisme Red Bull precum si noua provocare Red Bull X Challenge. Pe langa content-ul nou adaugat jucatorii vor fi instruiti de campionul mondial de Formula 1 din 2013, Sebastian Vettel, in arta conducerii unui monopost de curse.

De asemenea, Red Bull Racing Kart si Red Bull X2014 Junior vor deveni disponibile in oferta reprezentantei de masini dupa instalarea update-ului, in timp ce Red Bull X2014 Standard si Fan vor sosi la o data ulterioara. Noile vehicule Red Bull X2014 au fost proiectate pentru GT6 in colaborare stransa cu legendarul Chief Technical Officer al echipei Infiniti Red Bull Racing, Adrian Newey.

Noul continut gratuit se vrea a fi un cadou de sarbatori pentru toti posesorii GT6 din partea Polyphony Digital si Red Bull. Kazunori Yamauchi, presedintele Polyphony Digital Inc., a declarat despre Red Bull X Challenge: Suntem recunoscatori lui Adrian Newey, Sebastian Vettel si intregii echipe Infiniti Red Bull Racing pentru ca ne-au ajutat sa oferim acest cadou tutror fanilor Gran Turismo. Este cu adevarat special sa iei lectii de pilotaj de la cel mai bun pilot din lume, iar bolidul proaspat adaugat: Red Bull X2014 e cu adevarat deosebit. Acest update va fi urmat de multe altele.

Pilotul echipei Red Bull Racing, Sebastian Vettel a adaugat: Ma joc Gran Turismo de cand aveam 12 ani, astfel, pentru mine aparitia in joc este ca implinirea unui vis. Sper ca tuturor le va place jocul.

Versiunea 1.02 nou aparuta aduce si alte imbunatatiri:

  • Bonus pentru autentificari consecutive
  • Pentru utilizatorii care se autentifica in joc 5 zile consecutiv, creditul bonus castigat in urma curselor va creste cu pana la 200%
  • A fost crescut numarul de credite castigate in modul de cariera
  • Au fost simplificate cerintele pentru calificarea la evenimentele de sezone.
  • De acum jucatorii vor necesita doar o licenta National B pentru a putea participa la Seasonal Events. In plus, pentru o perioada scurta de timp, vor fi organizate evenimente speciale care le pot aduce jucatorilor premii sub forma de vehicule.

Doua noi Seasonal Events se vor desfasura in perioada 20 decembrie 2013 si 17 ianuarie 2014, respectiv din 2 ianuarie pana pe 30 inuarie 2014.

Red Bull Racing Kart 125 02 Red Bull X2014 Junior 01

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.