NVIDIA si Ubisoft iti ofera un pachet avantajos pentru a iti porni cariera de „tech vigilante” in underground-ul sumbru al orasului Chicago. Would you like to know more?

Watch_Dogs, noua franciza a companiei Ubisoft sau mai bine zis, noua controversa, este gata sa te arunce in lupta lui Aiden Pearce impotriva unui sistem corupt si controlat. In Chicago-ul lui Watch_Dogs, masele sunt doar un numar, individul este doar o cifra, insa jucatorului ii este oferita libertatea sa devina acel 1% care nu face parte din gloata.

Acest Blade Runner contemporan (minus androizii) este disponibil prin achizitionarea unei placi grafice din seria GeForce GTX (TITAN, 780 Ti, 780, 770, 760, 690, 680, 670, 660 Ti si 660) in care veti primi un cod ce include editia Standard a jocului. Codurile se pot revendica AICI.

Incetul cu incetul, Watch_Dogs pare sa fie un joc promitator (chit ca development-ul acestui joc a fost problematic), insa asta vom vedea cand jocul va fi lansat pe data de 27 Mai a acestui an pentru PC (Uplay), Xbox One, Playstation 4, Xbox 360, PS3 si WiiU.

Pe langa toate aceste minunatii, jocul va detine si un Season Pass. Clipul de mai jos o sa va explice ce si cum.

http://www.youtube.com/watch?v=9OHubvrraaI

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.