EVE Online este o adevarata religie pentru cei care-si dedica zilnic ore din viata cutreierand cosmosul in cautare de asteroizi si lupte migaloase intre nave cat un catun din Moldova. Iar ca orice religie care se respecta, avea nevoie de un monument la care sa se adune pelerinii in vremuri de necaz.

CCP Games s-a tinut de promisiunea facuta la inceputul acestui an si a dezvaluit astazi, cu o zi inainte de evenimentul EVE Fanfest (1 – 3 Mai), o statuie din piatra pe care se afla gravat numele fiecarui jucator activ din EVE Online la data de 1 martie 2014. Pe langa asta, pe monument se mai gasesc si numele tuturor jucatorilor care si-au pierdut viata(reala) pe parcursul anilor, inclusiv renumitul Sean Smith aka „Vile Rat”, ucis in atacul de la Benghazi.

Ingropata sub statuie se afla si o capsula menita sa fie deschisa peste 25 ani, continând un laptop cu mesaje din partea jucatorilor si fanilor EVE Online. Daca faceti parte din joc si sunteti inscrisi inainte de 1 martie anul acesta, va puteti gasi numele folosindu-va de aplicatia integrata in monument, care va permite sa va regasiti printre cele cateva milioane de randuri fara sa trebuiasca sa lecturati zile in sir la fata locului.

Pentru a vedea monumentul in concept art sau produsul final, puteti sa cascati gura vizionand poza de mai jos, sau sa intrati pe site-ul oficial al monumentului.

 

evemonument

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.