Titlul emblematic al MADFINGER Games, Shadowgun Legends, triumfa impotriva concurentei acerbe, castigand marele premiu pentru cel mai frumos joc (Most Beautiful Game).

Google Play Award a avut loc in San Francisco si a premiat cele mai bune aplicatii si jocuri din Magazinul Google Play. Shadowgun Legends a reusit sa obtina premiul pentru Cel mai frumos joc, fiind pe placul criticilor si al comunitatii.

„Este cu adevarat o surpriza uimitoare”, spune Marek Rabas, „ne-am straduit intotdeauna sa cream cel mai bun joc posibil, dar stim si ca competitia este dura. Castigarea acestui premiu este o confirmare a faptului ca facem ceva corect. Suntem foarte mandri si fericiti si consideram acest premiu ca fiind un angajament de a nu oferi decat cea mai uluitoare experienta vizuala, chiar si in anii ce vor urma „.

MADFINGER Games planuieste in prezent sa sarbatoreasca cea de-a 9-a aniversare impreuna cu un alt pas important, 250 de milioane de descarcari in intreaga lume.

2019 este de asteptat sa fie un an maret pentru studioul independent, deoarece intentioneaza sa lanseze Shadowgun Legends pe Nintendo Switch candva in acest an si sa lanseze un nou titlu eSports, Shadowgun War Games.

Shadowgun Legends poate fi descarcat gratuit de pe Google Play Store, respectiv App Store.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.