KFC Battle este un proiect international al brandului de restaurante KFC, dezvoltat pentru tinerii talentati in diferite domenii, precum baschet de strada, muzica si eSports. In 2018, KFC Battle a fost organizat, de catre KFC Rusia, pentru al saptelea an consecutiv si, pentru prima data, proiectul a fost insotit de un turneu eSports, cu jocul Dota 2. Astfel, KFC isi manifesta interesul fata de un nou public, reprezentat de tinerii pasionati de lumea sporturilor electronice.

Odata cu editia din anul acesta, vor fi incluse mai multe jocuri de tip eSports in cadrul proiectului. Astfel, un turneu de Counter-Strike: Global Offensive va strange la un loc amatorii din Europa Centrala si de Est, din tari precum: Romania, Albania, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Malta, Moldova, Polonia, Serbia, Slovacia si Slovenia.

KFC Romania s-a alaturat turneului de Counter-Strike: Global Offensive, din KFC Battle 2019, oferind astfel sansa tuturor romanilor pasionati de acest joc sa participe in competitie, in faza de calificari, avand posibilitatea de a se numara printre castigatori.Pentru a ajunge in faza finala a turneului, echipele vor trece printr-o etapa intermediara, care consta in calificari online deschise si inchise, in sistemul de ligi FACEIT. Cele doua echipe CS:GO desemnate castigatoare vor primi drept premiu o excursie, in perioada 13 si 14 iulie, in Moscova, unde vor avea ocazia sa participe in finala Grand Finale KFC Battle si sansa sa joace alaturi de echipe de top din lume. Castigatorul campionatului CS:GO va primi o invitatie la evenimentul StarLadder Major 2019, din Berlin.

In privinta calificarilor deschise, acestea vor avea loc in fiecare zi de weekend, din 11 mai pana pe 2 iunie (link-uri catre calificarile deschise: CEE #1, CEE #2, CEE #3, CEE #4, CEE #5, CEE #6, CEE #7, CEE #8), iar mai multe detalii sunt disponibile aici. Totodata, competitia este gratuita si disponibila oricarei echipe de amatori formate din jucatori cu varsta cuprinsa intre 14 si 30 de ani, cu exceptia jucatorilor profesionisti de CS:GO.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.