Studio-ul de jocuri video indie Madfinger din Brno a anuntat faptul ca au ajuns la jumatate de milion de jucatori preinregistrati pentru jocul Shadowgun War Games, ce urmeaza a fi lansat la inceputul anului 2020.

Titlul Shadowgun War Game este mult asteptat inca de la versiunea prototip ce a lasat audienta de la Gamescom de anul trecut cu gura cascata. In momentul de fata, studio-ul adauga ultimele elemente pentru o varianta closed beta a jocului. Jucatorii inca au ocazia sa se inregistreze utilizant linkul acesta.

Shadowgun War Games

Suntem entuziasmati de raspunsul pe care l-am primit inca de la versiunea lansata in mijlocul lunii noiembrie. Demonstreaza faptul ca aceasta comunitate abia asteapta sa puna mana pe ultimul nostru titlu si acest lucru ne incurajeaza pe noi sa facem munca in plus pentru a le oferi jucatorilor de pretutindeni o experienta perfecta. Mark Rabas, Ceo Madfinger Games.

Shadowgun War Games

Shadowgun War Games este un joc FPS free to play cu o grafica incredibila si batalii 5 vs 5 intense. Jucatorii pot alege o paleta larga de eroi, fiecare venind cu o personalitate unica si un set de abilitati pentru a se potrivi cu stilul de joc al fiecaruia. Punand accent pe un sistem fast paced, War Games ofera o experienta asemanatoare cu cea de pe console celor ce au acces la un device mobil.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.