NVIDIA anunta astazi colaborarea cu Square Enix, Eidos-Montréal si Crystal Dynamics pentru versiunea de PC a Shadow of the Tomb Raider, cel mai nou joc din seria Tomb Raider, premiata si apreciata de fani din întreaga lume.

NVIDIA ofera propria expertiza în PC gaming pentru a aduce Shadow of the Tomb Raider pe PC. Astfel, gamerii se vor putea bucura de performanta sporita la rularea jocului pe placile grafice GeForce GTX – seria 10, NVIDIA continuand astfel colaborarea initiata odata cu jocul Rise of the Tomb Raider.

De asemenea, aceasta colaborare va aduce toate avantajele platformei de gaming GeForce, inclusiv tehnologiile GeForce, caracteristicile GeForce Experience, driverele Game Ready si multe altele.

Povestea lui Lara Croft continua în cea mai recenta versiune a francizei, Shadow of the Tomb Raider, continuarea seriei „Tomb Raider” din 2013 si „Rise of the Tomb Raider” din 2015. In Shadow of the Tomb Raider, Lara trebuie sa stapaneasca o jungla mortala, sa depaseasca mormintele terifiante si alte nebuni.

Sfarsitul seriei Rise of the Tomb Raider arata o harta a Peninsulei Yucatan din Mexic, ceea ce înseamna ca aventura urmatoare a Larei va implica cultura Maya.

Un card de identitate apartinand lui Kennard Montez poate fi vazut si langa harta. Montez este un agent al Trinitatii, cu care Lara a avut mai multe întalniri în timpul evenimentelor romanului Tomb Raider: The Ten Thousand Immortals. Va pot spune despre el doar ca este capul rautatilor, cel putin in seria Rise of the Tomb Raider asa a fost. Bineînteles, aceasta Trinitate va fi punctul central din spatele povestii. In caz ca nu stiati Trinitatea este o organizatie paramilitara cu care Lara se luptase inainte in seria anterioara, Tomb Rider.

Exista numeroase ajustari aduse gameplay-ului, care este identic cu Rise of the Tomb Raider. Controalele pentru înot au fost complet revizuite, iar Lara isi poate tine respiratia sub apa pentru o perioada mai lunga de timp datorita introducerii tuburilor de oxigen. Stealth-ul devine o parte importanta a jocului, Lara fiind capabila sa evite lupta cand iese din raza vizuala a inamicilor. Ca si seriile anterioare, jocul va permite sa vanati animale salbatice, sa creati materiale folosind resursele colectate, sa rezolvati puzzle-uri si sa explorati mormintele optionale.

Pre-comenzile sunt disponibile acum pentru platformele de PC, Xbox One si PS4 si pot fi achizitionate de pe magazinul celor de la square-enix.com sau de pe steam de aici pentru doar 59,99 de euro. De asemenea, jocul Shadow of the Tomb Raider vine in versiunile Standard, Digital Deluxe, Croft si Ultimate. Acesta isi va face aparitia pe data de 14 septembrie 2018.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.