Zilele trecute, colegul meu Victor ne anunţa că în curând va începe perioada de beta testing şi în Europa. Cum asiaticii au fost primii care au pus gheruţele pe „Wings of Liberty”,  acum iată-ne şi pe noi cu inima la gât aşteptând cu înfrigurare mail-ul de confirmare.

Odată cu începerea sesiunii closed-beta, Blizzard a lansat şi versiunea 2.0 a Battlenet, versiune ce va oferi jucătorilor un spaţiu de stocare personal, unde vor putea păstra salvările, hărţile create şi replay-urile meciurilor.

O alte caracteristică nouă şi interesantă este sistemul de ranking şi auto-match making. În funcţie de câte meciuri veţi câştiga sau pierde, sistemul vă va plasa automat în una dintre cele cinci ligi existente : Copper, Bronze, Silver, Gold sau Platinum. Fiecare ligă este la rândul ei împărţită în divizii a câte aproximativ 100 de jucători.

Odată cu lansarea beta-ului, au fost făcute oficiale şi cerinţele minime de sistem :

  • CPU: Pentium IV 2.2 Ghz sau AMD Athlon la o frecvenţă echivalentă
  • Memorie: 1 GB RAM/1.5 GB pentru Windows Vista sau Windows 7
  • Video: 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO
  • HDD: 4 GB liberi pe disc
  • Conexiune la Internet

Cerinţele nu sunt foarte mari, jocul având un motor grafic în spiritul Blizzard, care nu pune accent pe grafică şi eye-candy ca pe gameplay. Deşi ar fi interesant să poţi zooma până priveşti zergu’-n ochi.

Promitem să vă ţinem la curent cu detaliile şi modificările.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.