SteelSeries Rival 3 Wireless promite peste 400 de ore de functionare cu 2 baterii AAA, conectivitate wireless pe 2.4 GHz sau Bluetooth si un nou senzore optic la doar $50.

Originalul Rival 3 pe fir era deja printre cei mai buni mousi de budget pentru $30. Design-ul variantei wireless este aproape identic, fiind tot un mouse pentru dreptaci. RGB-ul e prezenent doar pe scroll, lucru care are sens avand in vedere focusul pe autonomia prelungita de un an.

Cu doua baterii AAA inauntru, mouse-ul va cantari 106g, iar cu una singura 95g. Ca referinta, cel wired are 77g, asa ca infocatii de FPS trebuie sa tina cont de asta.

Se poate conecta fie via dongle USB-A pe 2.4 GHz, fie via Bluetooth, care va consuma mai putina baterie.

Rival 3 Wireless este primul mouse care foloseste noul senzor optic marca SteelSeries creat in colaborare cu PixArt, supranumit TrueMove Air. Poate ajunge pana la 18.000 CPI, o viteza de 450 IPS si 40G in accelerare. Conectat pe dongle, senzorul are un polling rate de 1.000 Hz si 1ms ca timp de raspuns.

Mai debuteaza si tehnologia wireless SteelSeries Quantum 2.0, care scaneaza diferite frecvente si sare imediat pe alta daca intalneste interferente. De asemenea, input-urile sunt trasnferate la o viteza de 2 Mbps.

Soarecele este texturat intr-un finisaj de polimer, iar switch-urile mecanice au o durabilitate de 60 de milioane de click-uri. Are 5 profiluri onboard care pot fi customizate in soft-ul SteelSeries Engine 3.

SteelSeries vrea ca Rival 3 sa fie competitorul principal pe piata de mouse-uri de gaming wireless (vs Logitech G305). Chiar daca mai sus scrie ca va costa $30, asteptati-va undeva la 250 lei la noi.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.