Era cineva curios ce se poartă toamna asta? Întreb pentru că Sony tocmai şi-a lansat noua linie de produse pentru sezonul toamnă – iarnă şi nu sunt deloc de trecut cu vederea. Sony şi-a făcut o tradiţie din a lansa în fiecare sezon câte o nouă serie de produse. Ei bine, toamna aceasta, pe lângă lansarea tumultoasă ce a avut loc la Hotel Intercontinental a noilor notebook-uri se mai plimbă prin Bucureşti Caravana Sony sau „Sony Truck”, un camion plin cu cele mai noi modele de notebook-uri, camere foto (Sony Nex, hehe) şi TV-uri capabile de redarea de conţinut 3D.

În colecţia toamnă – iarnă de anul acesta, Sony a demonstrat că poate realiza echipamente cu un design ecxepţional fără a face compromisuri în materie de performanţe. Aşa am asistat la dezvăluirea noilor membri din seria „Z”. Noul model nu cântăreşte mai mult de 1,5 Kg cu tot cu baterie şi este motorizat de un i7 640M, poate găzdui până la patru SSD-uri în RAID 0, o soluţie grafică bazată pe un sistem hibrid(NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU + placă video Intel® HD) pentru o autonomie crescută şi nu în ultimul rând un display  LED de 13.3″ capabil de redarea de conţinut FullHD.

Pe lângă atracţia evenimentului care a fost fără doar şi poate seria „Z”, au mai fost lansate şi noile notebook-uri din seriile „S” şi „Y”. Notebook-urile „Y” merită menţionate datorită autonomiei prelungite de care sunt capabile – maxim de 9 ore. Prin urmare dacă suferiţi de sindromul de „workaholic” puteţi cere şefului să vă cadorisească cu un Vaio „Y”.

Deşi multe priviri au rămas lipite de vedetele aflate în prim – plan, Sony ne-a reamintit de refresh-ul seriei EA care acum este disponibilă în mai multe culori – roşu, alb, albastru şi nou intrata culoare verde – serie ce va face furori printre domnişoarele foarte interesate de design. Dar să revenim la „Sony Truck”.

Aşadar, în caravana Sony puteţi să click-uiţi noul laptop VAIO Z a cărui performanţă vă poate şoca, la fel ca şi preţul. Să nu credeţi că e singura atracţie noul Vaio. De fapt este printre ultimele  atracţii din caravană întrucât laptop-urile prezente acolo sunt cam umbrite de imensele televizoare la 200Hz care te fac pur şi simplu să verşi o lacrimă de fericire că vezi un film 3D rulând atât de fluent. Printre alte chestii cool prezente acolo ar mai merita menţionat şi că puteţi face câteva panorame 3D cu NEX-urile de acolo şi evident apoi puteţi vizualiza rezultatul pe un TV capabil 3D.

Televizoarele prezente la Caravana sunt: EX700; NX700; HX800; HX900; LX900, acesta din urmă fiind prezent în ceea ce Sony numeşte cinematograful 3D, adică o încăpere echipată cu un astfel de TV ce are o diagonală de 60″ şi un sistem de sunet 7.1. Dacă nu veţi avea răbdare să încercaţi cinematograful 3D, măcar luaţi o pereche de ochelari 3D din interoriorul caravanei şi admiraţi animaţile şi filmuleţele ce rulează, sunt afişate pur şi simplu incredibil de fluent.

 

Puteţi vizita caravana Sony până pe 27 octombrie în parcarea de la Ateneul Român.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.