Steve, protagonistul din Minecraft, va fi urmatorul personaj jucabil din Super Smash Bros. Ultimate pentru Nintendo Switch. Pe langa Steve-ul original, vor mai exista 3 skin-uri: Alex, Zombie si Enderman.

Masahiro Sakurai, directorul jocului, a spus ca includerea capului-patrat din Minecraft a reprezentat un obstacol semnificativ in Smash: „Trebuie sa refacem toate arenele existente, astfel incat sa poata fi plasate in ele block-uri”. Se poate vedea si din trailer cum Steve construieste in nivele cu block-uri distincte, Sakurai mai spunand ca „are o multime de elemente complet diferite de luptatorii nostri anteriori”.

Este al doilea caracter din Fighter Pass Vol. 2 DLC, primul fiind Min Min din jocul Arms, tot pentru Nintendo Switch. Din 2018 se tot specula si dorea arzator includerea lui Steve in Smash si iata ca s-a adeverit. Inca niciun semn de Waluigi, din pacate, dar Vol. 2 mai are 4 luptatori de adaugat, deci exista speranta.

Primul Fighter Pass pentru Smash ii include pe Banjo-Kazooie, Joker din Persona 5, Terry Bogard din Fatal Fury, Byleth din Fire Emblem: Three Houses si eroul din Dragon Quest XI. Pentru mai multe informatii, intrati aici.

Sambata, 3 octombrie ora 17:00, a fost anuntat un alt live in care va fi explorat mai in amanunt stilul noului personaj, alaturi de data de lansare a sa.

Similar Articles

One thought on “Steve din Minecraft este urmatorul personaj din Smash Ultimate

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.