Dupa ce intreaga comunitate de gaming a ramas cu o buza umflata in urma anularii E3-ului, Geoff Keighley anunta Summer Game Fest. Daca va intrebati, Geoff Knighley este producatorul si gazda pentru The Game Awards din 2014 si pana in prezent.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=igp5BHoYZYE[/embedyt]

Summer Game Fest este o „celebrare a jocurilor video la nivel de industrie” ce se va intinde din mai pana in august 2020. In cele 4 luni, vom fi bombardati de stiri, in-game events, demo-uri, playable content si „o gramada de surprize distractive”. Fata de E3, care dura 3 zile si era blindat din cap pana in picioare de cele mai mari anunturi ale anului, Summer Game Fest planuieste sa faca asta pe toata perioada verii.

Evenimentul se vrea a fi un show continuu unde mai marii industriei vor compensa pentru anularea GDC, SXSW, E3, si Gamescom din cauza pandemiei de coronavirus. Si prin „mai marii” ma refer la 2K, Activision, Bandai Namco, Bethesda, Blizzard, Bungie, CD Projekt Red, Digital Extremes, EA, PlayStation, Private Division, Riot Games, Square Enix, Steam, Warner Brothers si Xbox. Si fiti atenti, asta e doar Phase 1.

Summer Game Fest Phase 1
Summer Game Fest Phase 1

 

Va fi primul show de gaming complet in online cu o perioada de derulare atat de lunga. Evenimentele vor putea fi vizualizate live pe stream pe Facebook, Mixer, Twitch, Twitter si YouTube.

Steam si Xbox deja sunt confirmate ca vor sustine Game Festival-uri pe perioade limitate de timp in care vom putea testa continut abia anuntat.

In cadrul evenimentului, Geoff Keighley a anuntat joi, la ora 18, Xbox Episode, unde va fi aratat gameplay de pe Xbox Series X. Xbox au confirmat de pe 30 aprilie prezentarea, insa fara nicio legatura cu Summer Game Fest.

Daca vreti sa fiti la curent cu newsletter-ul evenimentului, abonati-va pe site-ul oficial: Summer Game Fest.

Geoff Keighley a facut o postare pe Reddit in r/IAmA (ask me anything) unde incearca sa le raspunda fanilor la curiozitati, avand insa grija sa nu divulge prea multe detalii.

In final, va las cu anuntul oficial pentru Summer Game Fest facut pe pagina sa de Twitter:

Similar Articles

3 thoughts on “Summer Game Fest – Un E3 pentru o vara intreaga

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.