Dupa aproape 2 luni de closed beta, Valorant se lanseaza gratuit pe 2 iunie. Closed beta-ul se va termina insa pe 28 mai, permitand o portita de cateva zile pentru Riot sa pregateasca noul patch.

La lansarea de pe 2 iunie, toate conturile celor care au participat la closed beta vor fi resetate. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul stream-ului Summer Game Fest (moderat de Geoff Keighley), iar Anna Donlon, producator executiv, si Joe Ziegler, game director, au spus ca imediat dupa lansare, ne putem astepta un nou game mode (care nu de team-deathmatch), un nou agent si o mapa noua. Si skin-uri si pachetele aferente, if anyone cares.

In timpul beta-ului, jocul a avut in medie 3 milioane de jucatori pe zi, spunea Donlon. Pentru a asigura latente scazute, Riot vor instala servere prin toata lumea, deocamdata fiind listate Atlanta, Dallas, Londra, Madrid si Varsovia. Telul Riot este sa sustina servere de tip 128 TPS (ticks per second) si sa creeze o experienta cat mai corecta pentru mediul competitiv. Pentru mai multe informatii despre ce sunt tick-urile si despre serverele Riot, watch this.

America de Nord, Europa, Coreea de Sud, Brazilia, Oceania, Japonia si multe alte regiuni vor putea experimenta de pe 2 iunie tactical-shooter-ul celor de la Riot.

In prima zi de closed beta, Valorant aproape a depasit recordul de telespectatori concomitenti pe Twitch cu 1,7 miloane. Recordul curent il detin tot Riot cu League of Legends, la 1,74 de milioane. Un boost masiv pentru Valorant in viewership a fost modalitatea de obtinere a key-ilor de beta, posibila doar prin vizionarea stream-urilor de Valorant.

Similar Articles

2 thoughts on “Valorant se lanseaza pe 2 iunie si aduce continut nou

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.