Superbrothers: Sword & Sworcery, jocul aventuros si liric, vine pe Nintendo Switch. Mai întai lansat pentru iOS în 2011, acesta este gestionat de colaboratorii originali ai dezvoltatorilor de jocuri, Capybara.

Sword & Sworcery a fost o lucrare seminala intre jocurile indie, combinand grafica inspirată pe 8 biti cu un nou sistem de lupta bazat pe ritm, retinut de o coloana sonora agitata, creeata de muzicianul si compozitorul Jim Guthrie. Jocul spune povestea scitilor, un razboinic stravechi in cautarea unui Trigon. Pe parcurs, povestea se spune printr-un monolog intern elaborat, care recompenseaza jucatorul cu noi sunete si intuitii in lumea sa misterioasa.

Craig Adams, fondatorul echipei Superbrothers si co-creator al Sword & Sworcery, a declarat ca cea mai noua versiune a jocului clasic, acum va face uz de multe dintre caracteristicile unice ale Switch. Aceasta include ecranul tactil, care va permite jucatorilor sa miste personajul principal in jurul jocului si sa interactioneze cu puzzle-urile, la fel ca in versiunea originală mobila.

Una dintre aceste surprize, a spus Adams, este abilitatea de a utiliza unul dintre Nintendo Joy-Cons ca un pointer. Prin punerea la zero a senzorului ssu de miscare interna, acesta devine un dispozitiv de interfata tip „wand”, care va permite jucatorilor sa joace jocul pe un ecran mare in camera lor de zi. Combaterea poate, desigur, fi manipulată prin apasarea butoanelor pentru a activa scutul si sabia. De mult timp dupa lansarea inițiala a jocului, Guthrie a spus ca se simte mai mult ca un fan de Sworcery decat un partener in creatia sa.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.